Wpis z mikrobloga

I potem jeszcze kupowałem po paczce, ale nie pamiętam o której wziąłem ostatnią. Było jakoś tak, że jak się rozkręcił mix to już prawie kody nie czułem.

@kaszlakmain:
Nie czułem a nie działa to jest różnica xD
  • Odpowiedz
@pokokoko1: Fakt, we krwi dalej miałem. No było to trochę niebezpieczne, ale wtedy nie myślałem. Trzeba mieć to na uwadze, że jak jest się naćpanym to puszczają hamulce a myślenie idzie sobie gdzieś indziej.
  • Odpowiedz
Dobry wpis daje plusa.
Dajcie mi dużo + to też wam opiszę mojego niestety bad tripa po jakimś dopie (jakieś początki palenia wtedy za bardzo nie wiedziałem jak źle to jest xD) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kaszlakmain: nie wiem prawdę mówiąc co to było. Wyglądało prawie jak zwykla mj ale to zdecydowanie nie było to xD opiszę może w wolnej chwili ale już mogę napisać że dawalo po bani jeszcze zanim się bucha z płuc wypuścilo
  • Odpowiedz
@jaywalker: Dzięki. Właśnie nie potrafię pisać za dobrze jakiś dłuższych tekstów, z polskiego miałem ledwo 2, a jak teraz to czytam to mnie skręca tyle błędów znalazłem. No ale jak coś fajnego mi się przytrafi to oczywiście opiszę. Można w sumie obserwować tag #tripreport
  • Odpowiedz