@dwuwarstwowy: I potem jeszcze kupowałem po paczce, ale nie pamiętam o której wziąłem ostatnią. Było jakoś tak, że jak się rozkręcił mix to już prawie kody nie czułem.
@RandyBobandy: 5 godzin było mocno, a potem już słabiej, więc tego za bardzo nie liczę. Każdy mówi, że LSD trzyma 12h, a moim zdaniem peak już schodzi po 5-6 godzinach maks, a potem jest takie pitu pitu i jest się
@MagicznyKarol: No, trochę konieczne. xD Ale ja w sumie nie miałem trzezwego opiekuna, a żyję. ( ͡°͜ʖ͡°) Ale co mogę jeszcze doradzić to leżeć w łóżku, bo jak wtedy próbowałem gadać itp to nie czułem się komfortowo.
@kaszlakmain: wtf... wiesz jaka jest zasada? Nie jesteś djem, to nie mieszaj
@BajerOp: No ja jestem pół człowiekiem, pół ćpunem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RandyBobandy: 5 godzin było mocno, a potem już słabiej, więc tego za bardzo nie liczę. Każdy mówi, że LSD trzyma 12h, a moim zdaniem peak już schodzi po 5-6 godzinach maks, a potem jest takie pitu pitu i jest się
@MagicznyKarol: No, trochę konieczne. xD Ale ja w sumie nie miałem trzezwego opiekuna, a żyję. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale co mogę jeszcze doradzić to leżeć w łóżku, bo jak wtedy próbowałem gadać itp to nie czułem się komfortowo.