Wpis z mikrobloga

#psvr #ps4

na psvr nie ma gier

https://www.reddit.com/r/PSVR/comments/8r4obm/whats_with_all_the_negativity_when_we_have_these/

The Persistance, Eden Tomorrow, FromSoft's PSVR exclusive, Blood & Truth, Star Child, Moss Book 2, Detached, Paper Dolls, Death Horizon, Astro Bot; Rescue Mission, Beat Saber, Ghost Giant, Tetris Effect, Evasion, Sairento, Creed: Rise to Glory, Seeking Dawn, Tau Ceti: Unknown Origin, Space Pirate Trainer, Arca's Path, Gunheart, Soviet Lunapark VR, 18 Floors, Table of Tales, Salary Man, Home Sweet Home, Firewall, Bow to Blood, Jupiter & Mars, The Mage's Tale, Karnage Chronicles, Redemption's Guild, Downward Spiral: Horus Station, etc.
  • 10
@DESiGNER86:
po odpowiedz odsyłam do wątku na reddit

a ile zwykłych płaskich gier jest godna uwagi?
np osobiście obok horizonta przeszedłem niewzruszony, a mam świadomość że dla większości jest to mega gra.
kwestia mocno indywidualna, pragnę jedynie przeciwstawić się powtarzane mu tu jak mantra "na psvr nie ma gier"

nie ma i nie będzie tytułów nośnych i znanych.
na psvr tworzone są własne, nie znane szerzej gry

taki na przykład farpoit
@last_of_us: jako były już posiadacz psvr w mojej opinii jest pare bolączek obecnej generacji VR : Ilość sztuk sprzedanych daleko odbiega od planów Sony (i tutaj mamy doczynienia z podobna sytuacja do vity gdzie zew developerzy widząc z jaka społeczności maja doczynienia kalkulują koszta wyprodukowania gry i nie spina im się to za bardzo.Kolejny powód to jakość.Wiemy ze cena jest konkurencyjna ale jednak widać te pixele które męczą wzrok i po