Wpis z mikrobloga

@Bethesda_sucks: @Lisaros: Ja przez wiele lat wolałem UT, ale dopiero rozrywka na duele, cpm i mapy z ra3 mi pokazały, że Q3 wykonało krok dalej w kilku sferach, tylko ja po prostu wcześniej tego nie znałem, mimo, że część tego działało jeszcze w q2 i q1 nawet. Trzeba było dorosnąć i wejść na wyższy level ogólnie w fpsach, by móc odkrywać różne smaczki.
  • Odpowiedz
czo? ( ͡º ͜ʖ͡º) "Bo pojawiło się logo"? Ja mam to skomentować?

@Nicolai: Widzę nie bez powodu jesteś fanem Bethesdy. Zenimax we wcześniejszych grach Bethesdy pojawiało się zawsze przy okazji pojawiania się logo Bethesdy, dopiero od niedawna zaczynają je ukrywać. Jeśli muszę dalej to wyjaśniać to faktycznie nie mamy o czym rozmawiać.

A dodanie mnie na czarną popieram, przynajmniej nie będę musiał czytać twoich idiotycznych
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Jubei: czego się spodziewasz po człowieku który ma jakąś obsesję, pewnie w domu ma tarczę do rzutek z ryjem CEO Bethesdy, a klapa od kibla to logo tejże firmy. Człowiek którego paliwo to szukania powodów żeby przyczepić się do akurat tej firmy, zastanawiam się czemu nie Facebook albo Uber, albo jak już w branży gier to EA lub Ubisoft. Po prostu XD. @Bethesda_sucks: get a life, weirdo
  • Odpowiedz