Aktywne Wpisy
klef96 +90
Wy naprawdę w ciągu 8 lat zapomnieliście co się działo w Polsce pod rządami Tuska?
Nie wiem skąd tu takie wielbienie PO, chyba wszyscy macie po max 15 lat
#pis #wybory #tvpiscodzienny #polityka
Nie wiem skąd tu takie wielbienie PO, chyba wszyscy macie po max 15 lat
#pis #wybory #tvpiscodzienny #polityka
Wezwoguleicstont +21
Zaplanuj super weekend w górach z różową, wynajmij domek, różowa nakręca Cię jak #!$%@? od kilku dni na #!$%@? stulecia po czym dzisiaj pisze, że dostała okres i nici z #!$%@?. Wieczorem wyjazd. No #!$%@? i po #!$%@? to wszystko ( ͡° ʖ̯ ͡°) #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zalesie
też macie przykre wspomnienia z dzieciństwa, z czasów podstawówki? pamiętam 4 lub 5 klasa jak pewna dziewczynka, córka ważnych rodziców, powiedziała na lekcji języka polskiego, że siedzę cicho i nic nie mówię, i jestem głupia. Na to pani od polskiego, że niektórzy nie mają nic do powiedzenia. I spojrzały na siebie wymownie. Do dziś boli.
Moj ojciec jest Kazachem. Rosyjski to jezyk, którym posługiwał się od urodzenia w domu. Nauczycielka rosyjskiego mnie przez to nienawidziła i zawsze wiedziała lepiej, bo "ona kiedyś była w rosji na wycieczce". Szmata.
Jak czytam wpisy innych, to robi mi się autentycznie przykro.. Mój jedyny problem z nauczycielami był taki, że nie umieli sobie ze mną poradzić w gimbazie i podstbazie. Po prostu byłem dość niegrzecznym dzieckiem, ale dużo rzeczy uchodziło mi na sucho bo byłem też dość dobrym uczniem.
Teraz sobie przypomniałem jedną sytuację przykrą. Na przerwie poszturchałem się z typkiem z mojej klasy. Nic wielkiego się nie stało, ale
Komentarz usunięty przez autora
Sama miałam pod górkę całą szkołę. Najgorzej właśnie wspominam podstawówkę.
Do mojej szkoły chodziły dwie dziewczynki (siostry bliźniaczki). Obie miały porażenie mózgowe dziecięce (z czego jedna miała lekkie, druga bardziej zaawansowane), ale były sympatyczne, dobrze się uczyły i nikomu nie chciały wchodzić w drogę. Niestety, nasza szkoła była jedną, wielką patologią. Były bite i prześladowane. Szkolne "gwiazdy" nastawiały całą szkołę przeciw
@anas_lex: xDDDD kwintesencja polskiego szkolnictwa, zatrudnić na pozycję pedagoga szkolnego kogoś, kto nie potrafi poradzić sobie z własnym dzieckiem
Historie smutne w sumie, też miałem różne przykre, ale w zasadzie byłem dość lubiany, więc dużo ich nie było. Poza tym, często miałem #!$%@? :D