Aktywne Wpisy

tojapaweu +187
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Bully37 +430
#mecz Mecz komentuje Komentator, który zakończył Karierę komentatora po Finale MŚ w 2022 roku.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.
Opaskę Kapitana ma Piłkarz, który w czerwcu zawiesił swoją karierę reprezentanta po tym, jak odebrali mu opaskę kapitana.
Na boisko wszedł piłkarz, który zakończył Karierę reprezentacyjną w czerwcu.
Selekcjonerem jest nowy selekcjoner, który zastąpił poprzednika po tym, jak tamten powiedział, że nie poda się do dymisji, po czym podał się do dymisji.

Nie przeszkadza wam ten bardzo mały skok klawiatury? Osobiście wolałbym wersje z 2015 roku ale teraz już takich nie ma.
#komputery #notebook #laptopy
źródło: comment_hvahwMKiOCOvRXbRoK8cbk0DNdUPzq3D.jpg
Pobierz@Niestabilny: Też odniosłem wrażenie że mam ciężkie palce przy używaniu tej klawiatury i nawet za mocno naciskałem
Tak czy inaczej ja bardzo lubię te nowe klawiatury.
Jeśli chodzi o pisanie samo w sobie na tej klawiaturze, jest ono bardzo miłe. I pisze mi się na niej lepiej niż na wcześniejszych MBP.
No ja wiem, że nie jestes jedyny, ale tak to przedstawiłeś opowi jakby wszyscy mieli ten problem i tylko o to mi chodzi.
Gdzie nie spojrzysz możesz przeczytać, że pomimo drobnych poprawek klawiatury w 2017 nadal mają problemy. Jak się zapytasz w serwisach sprzętu Apple to powiedzą Ci to samo.