Wpis z mikrobloga

@Lim3:bardzo ładnie to wygląda jak dla mnie ten może być twój atut. Głowa do góry cycki do przodu i za Chiny się tego nie wstydź ani nie chowaj. Jak ktoś wyżej napisał jak żywy obraz i chodzące dzieło sztuki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lim3: mam podobnie pod okiem, ale ludzie dostrzegają to tylko jak się przyjrzą. Tę "wadę" przekształć w zaletę i nie przejmuj się, mi tam się to nawet podoba :)
  • Odpowiedz
@Lim3
Odkąd zacząłem wyznawać "xD" moje życie stało się spokojniejsze. Nie denerwuję się już prawie wcale, kiedy spotykają mnie sytuacje stresowe, myślę sobie xD i wszystko staje się prostsze.
Naprawdę polecam ten styl życia. Wcale nie robi ze mnie lenia tylko osobę które nie denerwuje się z dupy tak jak kiedyś.

Kolos? xD
Prezentacja przed w #!$%@? dużą grupą nieznajomych ludzi?
  • Odpowiedz
I jak co roku cyk łapie mnie słońce i zaczynam wyglądać jak gówno.

@Lim3: sorki, jeśli ktoś już o to pytał, ale to znaczy, że część skóry opala się mocno na brązowo, a część wcale? bez ekspozycji na słońce jesienią / zimą różnica odcieni jest ledwo widoczna czy zanika całkowicie?

PS na pewno wcale nie wyglądasz jak gówno, nie ma się czym przejmować, i tak każdy ma mniejsze lub większe
  • Odpowiedz
@Lim3: Nie przejmuj się serio, dla człowieka z IQ powyżej szpinaku zrozumiałe jest, że ludzie mogą mieć różne znamiona, pieprzyki czy właśnie bielactwo. Mam nadzieję, że nie wpływa to na Twoją samoocenę :)
  • Odpowiedz
@Lim3 inaczej abliznizm nabyty, nie wiadomo skąd się to bierze, czy to dziedziczne. Według mnie nie ma się czego wstydzić, z nim też jesteś piękna i nie daj sobie wmówić że cię szpeci.
  • Odpowiedz