Wpis z mikrobloga

@Lim3 a co Ci dermatolog powiedział? Ja mam to samo na brzuchu i pod pachą, zawsze na wakacjach chowanie się byle koszulki nie ściągać... Jak się wybrałem rok temu, żeby dowiedzieć się czy mogę cokolwiek spróbować, to mi powiedzieli, że 7/10 osób się z tego nie leczy ale i tak próbowałem... 3x w tygodniu naświetlenia lampami UVA czy UVB, nie pamietam, do tego przed każdym naświetlaniem tabletki niszczące ochronę przed słońcem
  • Odpowiedz
@Lim3: też mam ale jeszcze małe,więc nie widać.Czymś to maskujesz?Znasz coś skutecznego,szczególnie do twarzy bo najbardziej się boję że tam mi się zrobią( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Ktoś kojarzy serial w którym byli tacy łaciaci mutanci? Coś w stylu - kolejna generacja człowieka mogąca oddychać atmosferą z mniejszą ilością tlenu (kurde zaraz sam znajdę)
  • Odpowiedz
A ja rozumiem. Niezbyt przyjemnie to wygląda, jakby po oparzeniach skóra schodziła. Nieestetyczne to jest. Gdybym miał coś takiego, pewnie też źle bym się z tym czuł.
  • Odpowiedz
  • 0
@Lim3 moja ulubiona ciocia miała bielactwo i to takie harde. Z natury blada więc zimą nie było nawet widac, ale latem w polu pracowała i łatwo się opalała więc kontrast był jak u Ciebie. I zawsze mi się to podobało, to było takie oryginalne, też chciałam mieć :p potem zrozumiałam że to choroba, wiec nie chcialam miec ale nadal, jakkolwiek to dziwne, podobaja mi sie takie plamy. Była taka modelka, która
  • Odpowiedz