Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +47
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +887
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Przypomnę wam, że 901 dni temu zaczął się ten spektakl upokorzenia dla rosji.
Ta cała potęga okazała się g---o warta i rosja okazała się być naga
Napadli najbiedniejszy kraj Europy, który miał upaść w 3 dni a po 898 dniach, skarpetosceptyczni piszą, że w sumie to w tym Kursku nic nie ma i to, że Ukraina zdobywa tereny to nic nie znaczy.
Rozumiecie to?
W swoich glowach mieli opanowani Ukrainy w 3 dni a skończyło się tak, że sami są atakowani
Tak samo jak cieszyli się, że ruska gospodarka jest strong a teraz jest radość, że Chiny będą się wymieniać bartelowo, bo za żetony zwane rublami, to już nikt nie chce się wymieniać
#ukraina #rosja #wojna
@wujekjanek: za mało :-)
Ogólnie jest to ruska kompromitacja na każdym polu ( fani nie za bardzo mogą się pogodzić z tym faktem):
1. Militarna - ucieczki spod największych miast, gigantyczne straty w walkach o miasteczka.
2. Gospodarcza - wbrew wyparciu sankcje ładują ruskich jak babę…
@Stabilizator: Osoba sympatyzująca z Rosją to osoba, która wrzuca ukraińskie straty bądź o nich mówi xD.
@Badmanek: rubel to teraz w ma wartość ujemną, równą kosztowi utylizacji
@Badmanek: Trzeba mieć niezłą belkę w bani, by być polakiem i sympatyzować z rosją.