Aktywne Wpisy
ElectroNICK +374
Dlaczego młodzi nie chcą mieć dzieci? Dam wam przykład co ten kraj robi ze mną czyli rodzicem.
Mam dziecko w wieku przedszkolnym i właśnie słyszę że chcą zamknąć grupę mojego dziecka bo nie ma nauczyciela ¯\(ツ)/¯
I co ja mam wtedy zrobić? Nie mam komu młodego podrzucić oboje pracujemy a i tak nie jest różowo finansowo.
Jak żona się zwolni to już zostaje tylko i wyłącznie EMIGRACJA.
Druga sprawa to dostęp do lekarza, jak
Mam dziecko w wieku przedszkolnym i właśnie słyszę że chcą zamknąć grupę mojego dziecka bo nie ma nauczyciela ¯\(ツ)/¯
I co ja mam wtedy zrobić? Nie mam komu młodego podrzucić oboje pracujemy a i tak nie jest różowo finansowo.
Jak żona się zwolni to już zostaje tylko i wyłącznie EMIGRACJA.
Druga sprawa to dostęp do lekarza, jak

Lolenson1888 +182

Laptopy chłopaków z działu są ubabrane, ekrany całe brudne od paluchów, klawiatury tłuste, poniszczone.
Ostatnio mieliśmy wieczór "integracyjny" i graliśmy na PS4, które przyniósł nasz kierownik to też było popękane, brudne, porysowane, pady upieprzone...
Co rano są ze mnie podśmiechujki, że wyciągam czystego laptopa, przecieram go czasami, żeby nie był zakurzony, raz na miesiąc rozkręcam, żeby przedmuchać chłodzenie. Ba, nawet moja myszka jest czysta i nie lepi się od niewiadomych substancji...
#pracbaza #informatyka #programowanie
I to dorośli ludzie
1) Nie liże mnie po twarzy,
2) Nie ma jajek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Generalnie sam lubię jak jest czysto i poukładane. Też nie raz słyszałem, że jestem pedantem.
@KornixPL: to nie od paluchów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KornixPL: we mnie to coś po prosu umiera jak mi ktoś coś pokazuje na moim ekranie i jep paluchem w matrycę...
Komentarz usunięty przez autora
Ale często mam w pokoju bałagan xd.
źródło: comment_ktyynaxLgsUm9L6Ux4XoWdOh59PXdFcK.jpg
Pobierz@Shatter: Ja używam ścierki z mikrofibry ze środkiem do ekranów, a jak klawiaturę to każdy klawisz przecieram palcem pod ścierką.
@tmp1: Ja nie doprowadziłem do konieczności używania odkurzacza ( ͡° ͜ʖ ͡°)