Wpis z mikrobloga

Miał jakiś Mirek styczność z VNETPHONE V4/V6? Cena atrakcyjna, a potrzebowałbym interkom do rozmów z 3-4 osobami naraz i nie wiem czy to coś tak potrafi.

#motocykle #interkom
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grundzio12
@Smitek I jak po sezonie interkomy się sprawują, bo zamierzam zakupić? Zastanawiam się jakie są różnice w tych interkomach (ten z chin pomarańczowy, a pomiędzy w wersji euroepejskiej- biały/niebieski) poza ceną różniącą się 100 zł?
  • Odpowiedz
@lukasz67: Nie wiem czym oprócz ceny i koloru różnią się te interkomy. Ja mam Freedconn T-MAXS i jestem zadowolony. Minie sporo czasu i kilometrów zanim zmienię na jakieś markowe urządzenie. Zresztą, mamy w grupie 4 urządzenia i na kolejny sezon dojdą jeszcze 2, więc wymiana tylu sztuk na jakieś drogie interkomy, to już spory koszt. Jeśli chodzi o samo działanie, to z jednym interkomem, mamy taki problem, że nie wycisza
  • Odpowiedz
Przymierza się do kupna T-MAX dla siebie i plecaczka lub Interphone Tour.
Czy ktoś się orientuje czy da radę sparować T-MAX z T-MAX oraz z Interpone Tour lub Seną SRL?
Chodzi mi o to że jeżdżę w ekipie gdzie sa 2 x Interphone Tour i 1x Sena SRL i szukam czegoś nie drogiego dla siebie i plecaczka żeby mogł głównie rozmawiać z pasażerem i kumplami (nie na zasadzie konferencji tylko przełączania się
  • Odpowiedz