Aktywne Wpisy
krzych0 +97
Słyszałem, że na tym portalu jest duże grono psiarzy i można się pochwalić swoim psimsynem (。◕‿‿◕。)
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
źródło: image_picker_4460E0A0-29BF-4E5F-ABD8-28A07269AE69-3352-000000A492DEC864
Pobierz
manlet185cm +21

#motocykle #interkom
@Smitek I jak po sezonie interkomy się sprawują, bo zamierzam zakupić? Zastanawiam się jakie są różnice w tych interkomach (ten z chin pomarańczowy, a pomiędzy w wersji euroepejskiej- biały/niebieski) poza ceną różniącą się 100 zł?
A jeśli chodzi o sezon to interkomy zdały egzamin choć jeden się rozsypał po malutkim upadku kasku. A dokładniej to te plastikowe prowadnice się połamały jak na zdjęciu.
Za 300zl lepszego interkomu chyba nie idzie kupić jeśli chodzi o przesyłany dźwięk i to jeszcze w full duplexie.
źródło: comment_cQRhvNWbG93w8LXr2gktzBlWovYYtSH1.jpg
PobierzCzy ktoś się orientuje czy da radę sparować T-MAX z T-MAX oraz z Interpone Tour lub Seną SRL?
Chodzi mi o to że jeżdżę w ekipie gdzie sa 2 x Interphone Tour i 1x Sena SRL i szukam czegoś nie drogiego dla siebie i plecaczka żeby mogł głównie rozmawiać z pasażerem i kumplami (nie na zasadzie konferencji tylko przełączania się