Aktywne Wpisy
fishhero +1824
Różowa ze mną zerwała, ponieważ... oszczałem deskę u jej rodziców... Tak, to jedyny powód... #!$%@?łem się, bo przecież każdemu może się zdarzyć , zresztą wystarczy wyprać pokrowiec i znów można normalnie prasować, ale nie trzeba od razu robić aferę. Wielkie mi #!$%@? państwo #zwiazki #logikarozowychpaskow #zalesie
zeszyt-w-kratke +132
Rynek matrymonialny w roku pańskim 2023 kiedy nie jesteś chadem, ale nieśmiałym chłopem poniżej przeciętnej. Ja już mam dość i właśnie wypisuję się z tego cyrku #mgtow
#przegryw #p0lka #tinder #rozowepaski
#przegryw #p0lka #tinder #rozowepaski
Papryki wszystkim już owocują i są duże a u mnie kurduple ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ogólnie to część papryk się nie przyjęła i musiałem je zastąpić tymi co zostały lub pomidorami, a jedna doniczkę specjalnie do "bonchi" zostawiłem w domu to wyrosła jak po****** xD
Prawdopodobnie zbyt późno je siales i nie mogą się pozbierać w tym ukropie.
To co bym sugerowal to dolistne nawożenie, z tym że najpierw na próbę na dwóch, trzech krzewach, bowiem w swej kapryśność i papryki różnie reagują. Widzę, że są odmiany, które nie lubią nawożenia, szczególnie słodkie. Ostre które mam
Dorset Naga to z moich doświadczeń najlepsza ostra odmiana do uprawy w naszym kraju. Pogoda jej nie przeszkadza i zbiór potrafi być solidny kosz owoców z krzaczka.
a moze i birds eye xD