Aktywne Wpisy

mirko_anonim +142
✨️ Gorzka prawda o lekarzach w Polsce Ⓘ
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,
Kilka gorzkich slów prawdy o lekarzach w Polsce.
Do ludzi coraz częściej dociera jak dużą aberracją jest poziom wynagrodzeń lekarzy w Polsce. W dodatku wiele osób z tej branży nie jest otwartych na merytoryczną dyskusję i nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki.
Ponieważ dosyć często mam wizyty u lekarzy, to postanowiłem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Zapraszam do polemiki wszystkich, także osoby z branży medycznej. Zanim przejdę dalej chciałbym zaznaczyć,

Sleepypl +709

#lodz #warszawa
Oczywiście po pracy nie musisz wracać pierwszym pociągiem tylko zostać towarzysko ale jednak godziny odjazdów są dużym ograniczeniem.
Nie polecam.
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: no właśnie ulgowy bilet miesięczny kosztuje tylko ok. 230zł co w porównaniu do kosztów utrzymania tutaj, które obecnie wychodzą mi na poziomie ok. 1600zł są właściwie znikome, dlatego tak bardzo to rozważam xd ja znam przynajmniej 3 osoby, które tak dojeżdżają i myślałam, że to dosyć popularne, że z Łodzi się
@Coo3a: ale ja pociągiem bym jechała
Dopóki nie spróbujesz to się nie przekonasz, a 3 miesiące to nie dużo ale w sam raz żeby podjąć decyzję, że to się nie opłaca.
I jeśli te 3 miesiące nie przypadają na zimę to jeszcze lepiej!
źródło: comment_z4UJx34DvE2EGauJEhR1OChZ1ZptxLV9.jpg
Pobierz@Dziubaster: będę jechała z fabrycznej na centralny, jakie rytuały? ;)
Poduszki, opaski na oczy, słuchawki, książki. Jak w samolocie przed lotem transatlantyckim :)
Opóźnienia pociągów na tej trasie nie są nagminne ale się zdarzają, polecam dmuchaną poduszkę pod głowę i opaskę na oczy - można kimnąć tę godzinę w miarę komfortowo, pod warunkiem że usiądziesz w wagonie bez przedziałów.
Generalnie da się żyć, zaoszczędzony hajs z mojej perspektywy jest