Wpis z mikrobloga

Sąd uznał, że jednak nie jestem ojcem tego gówniaka ¯\_(ツ)_/¯

Ogólnie sama rozprawa trwała z 10 min. Dość nieprzyjemna bo musialem odpowiadać na pytania kiedy ostatni raz spałem z żoną tak samo jak ona i jej kochanek, który był powołany w roli świadka.

Wychowywac jak swoje nie zamierzam ( )

Dziękuje wszystkim za słowa otuchy bo mimo, że to miała byc formalność to jednak stres byl mocny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#jatheksierozwodzi #zwiazki #wygryw #oswiadczenie

• 351
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dlaczego postrzegasz cały świat przez pryzmat 1% patologii?

@pilot1123: każdy mężczyzna ma prawo nie być dotknięty przez patologię

• Odpowiedz
ojciec/matka/czy moze oboje musza byc jednoczesnie?

@sylwek2k: co z tego, że muszą być jednocześnie? Przecież to k---a nie ma znaczenia, obecność matki i domniemanego ojca w USC nie sprawi, że stanie się on ojcem biologicznym. Matka może zataić fakt puszczenia szpary na boku i potwierdzić ojcostwo swojego partnera/męża (wbrew prawdzie) przed kierownikiem USC. Mujborze, czego ty tu nie rozumiesz?

Przeciez tam jest tylko stwierdzenie, ze jest sie w zwiazku
  • Odpowiedz
@Slonx: Każdy rodzic powinien mieć prawo wykonać badania, nie może być tak, że osoba zobowiązana do łożenia na dziecko nie ma nawet takiego prawa jeśli konieczność ta powstaje z więzów krwi. Zwłaszcza, że badanie jest nieinwazyjne i dyskretne.
  • Odpowiedz
@anal_gazy: Matka nie zawsze ma pewność co do ojca. Jeśli w tym samym czasie utrzymywała intensywne stosunki z kochankiem i z mężem to praktycznie loteria. Nie da się określić czasu poczęcia co do dnia.
  • Odpowiedz
Matka nie zawsze ma pewność co do ojca. Jeśli w tym samym czasie utrzymywała intensywne stosunki z kochankiem i z mężem to praktycznie loteria. Nie da się określić czasu poczęcia co do dnia.

@fiziaa: wobec tego tym bardziej nie powinna potwierdzać przed organami administracji państwowej "faktów" niezgodnych z rzeczywistością.
  • Odpowiedz
@fiziaa:

Każdy rodzic powinien mieć prawo wykonać badania, nie może być tak, że osoba zobowiązana do łożenia na dziecko nie ma nawet takiego prawa jeśli konieczność ta powstaje z więzów krwi. Zwłaszcza, że badanie jest nieinwazyjne i dyskretne.

Owszem, ale takiego prawa nie powinno mieć państwo robiąc te badania wszystkim nowo narodzonym dzieciom jak tam wcześniej część wykopków proponuje. I o tym @Slonx pisał.
  • Odpowiedz
moze przyjsc dowolne z nich do urzedu i zalatwiac formalnosci. MATKI TAM NIE MUSI BYC!

@sylwek2k: co

Przed kierownikiem US staje matka i ojciec dziecka tylko w przypadku zwiazkow
  • Odpowiedz
@Slonx: @anal_gazy: Kazde dziecko ma prawo do tozsamosci czyli znajomosci swoich rodzicow.

"Konwencja o prawach dziecka", gwarantuje prawo do poznania własnej tożsamości. W tym wypadku oznacza prawo do poznania kto jest rodzicem. Wiec takie badanie nie tylko nie lamie niczyich praw a wrecz odwrotnie.
  • Odpowiedz
corka ma 10 lat. Prania nie robi aczkolwiek od corki wiem, ze kilka razy przy niej mowila jakim to zlym mmezem i ojcem bylem/jestem. Troche utrudnia ale jeszcze nie jest to tak uciazliwe.

@jathek: A jak wogóle zareagowała na informację o rozwodzie? Rozumie co, jak i dlaczego? Jaki ma stosunek do matki i jej partnera?
  • Odpowiedz
@jathek: szczerze mowiac to jakas moralna patologia, zona mieszkaz innym, ma z nim dziecko i nie dość że ruchała sie z innym bedac w zwiazku malzenskim to probuje wrobic w nie swojego meza zeby placil alimenty, no brak slow, prawdziwe ucieleśnienie k------a
  • Odpowiedz
Teraz wyjaśnij mi sylwuś, dziecko drogie:

- JAKIE MA ZNACZENIE CZY MATKA I DOMNIEMANY OJCIEC SĄ W ZWIĄZKU FORMALNYM/NIEFORMALNYM?

- JAKIE MA ZNACZENIE CZY MATKA BĘDZIE W USC, CZY POJEDZIE TAM OJCIEC?

- JAK TO JEST ŻYĆ Z DEFICYTEM INTELEKTU, GDY NIE POTRAFI SIĘ ZROZUMIEĆ NAJPROSTSZYCH ZDAŃ I P----------A SIĘ DO LUDZI O NIC?

Jesteś k---a żałosny. EOT.

@
  • Odpowiedz
Najpierw prosisz(?!?!?) O wyjaśnienia, a za chwilę w tym samym poście piszesz eot. czyli albo rozdwojenie jaźni, albo debil który nie kojarzy używanych skrótów. Ponieważ zostałem sprowadzony do twojego poziomu, muszę ci pogratulować. Wygrałeś doświadczeniem xD

Mam nadzieję że jesteś z siebie dumny xD

Witaj na czarnej.

@sylwek2k: jesteś idiotą. Nie pozdrawiam.
  • Odpowiedz