Aktywne Wpisy

planarize +22
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile

asiakasia +839
Tak super taktycznie rozegrałam rozmowy o podwyżce, że teraz muszę szukać nowej roboty XD #pracbaza

#zebra
Mirki znalazłem stara drukarkę zebra ql 220 plus, niby jest bezprzewodowa. W ustawieniach jest adres IP i port jednak nie ma podanego SSID (bo rozumiem ze drukarka ma stworzyć sieć której tez nie tworzy). Wie ktoś jak to ustawić ? Trzeba przez program ? Bo chciałbym się połączyć z drukarka z telefonu
źródło: comment_CQWuET7raPMeZ85s1q2yCfy4SSFSXhsN.jpg
Pobierz