Aktywne Wpisy
dawidm999 +2
źródło: IMG_20250803_175026
Pobierz
Pamiętacie tzw. oranżady „na miejscu”?
Ostatnio, będąc w osiedlowym Społem, zauważyłem skrzynkę buskowianek i od razu przypomniałem sobie o tym rarytasie.
W czasach technikum — a były to lata mniej więcej 2010–2014 — razem z kumplem w długiej przerwie chodziliśmy codziennie do sklepu obok szkoły i kupowaliśmy po butelce z kapslem. W pewnym momencie staliśmy się stałymi klientami: gdy tylko przekraczaliśmy próg, pani kasjerka bez słowa wyciągała spod lady dwie butelki ze skrzynki, my
Ostatnio, będąc w osiedlowym Społem, zauważyłem skrzynkę buskowianek i od razu przypomniałem sobie o tym rarytasie.
W czasach technikum — a były to lata mniej więcej 2010–2014 — razem z kumplem w długiej przerwie chodziliśmy codziennie do sklepu obok szkoły i kupowaliśmy po butelce z kapslem. W pewnym momencie staliśmy się stałymi klientami: gdy tylko przekraczaliśmy próg, pani kasjerka bez słowa wyciągała spod lady dwie butelki ze skrzynki, my
źródło: 1526841466_6pibyx_600
Pobierz

@AnonimoweMirkoWyznania: a ja uważam, że jesteś żałosny w swoim postrzeganiu sytuacji, ale oczywiście typowe myślenie wykopka z
Poza tym, tak jak ktoś wyżej pisał, każdy ma inną definicję sukcesu. Ona ma rodzinę, jest szczęśliwa, Ty masz bizes, kasę i z jakiegoś powodu potrzebę umniejszania jej szczęściu i demonizowania go. Przemyśl to.
@Stormweaver: no z twoim płytkim podejściem to tak. dla mnie to nie jest "zalanie formy", tylko stworzenie szczęśliwej rodziny, której niczego nie brakuje i w której matka może się poświęcić wychowaniu dzieci. to żaden sukces?
Szczesliwa rodzina xd, eh rozowe..
To jest akurat coś normalnego albo coś co powinno mieć miejsce.
Ale że ludzie polegają w tym temacie, to osiągnięcie stanu jaki opisałaś nagle magicznie stał się "sukcesem".
Niby nic, niby nie tego, ale z postow na fb i od wspolnych znanomych wiesz o pannie tyle, zeby 3/4 wpisu jej poswiecic.
Tak serio w jakim celu to napisales?
Zeby zjechac te dziewczyne, zeby siebie postawic szczebel wyzej, czy moze zeby uzyskac poklask wsrod wykopkow "hurr durr szmata na dziecko chlopa zlapala, zero pasji tylko w domu siedzi, patrzcie jaka karyna".
Czyz nie?