Aktywne Wpisy

#zalesie #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #smutek
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna

bizzi0801 +36

Unicestwienie wywoła w was mnóstwo pytań i spekulacji na temat charakteru przedstawionych w nim zdarzeń, ale też reszty trylogii. Wpadniecie w rzeczywistość widzianą nieostro, czyhającą na bohaterów z zupełnie niewiadomych powodów. Strefa X to kawałek ziemi, gdzie od dawna coś się działo… i który równie dobrze może nie być z naszego świata. Zaraz po skończeniu tego tomu będziecie chcieli sięgnąć po Ujarzmienie (Authority), a potem pewnie Ukojenie (Acceptance). Póki co ta trylogia nie wywołała w Polsce wielkiego szumu, co (mam nadzieję) zmieni się na fali filmu Netflixa. Jej pierwszy tom jest świetnie napisany, bardzo klimatyczny, a jego bohaterka zupełnie nieoczywista.
Recenzja książki Unicestwienie (Annihilation; Southern Reach 1)
#recenzja #ksiazka #ksiazki #czytajzwykopem