Wpis z mikrobloga

GDY OD MIESIĘCY NA FORACH CZYTAŁES ŻE NAJMAN JEST POWAZNYM PROMOTOREM ROBI GALE TYSIĄCLECIA NIE TO CO BOREK I JEGO STARY ADAMEK Z MASTERNAKIEM, A TY WIEDZIAŁEŚ ŻE SKONCZY SIĘ KABARETEM: MOLINA NA DOPINGU GÓRNIAK W SZPITALU SZPILKA W WALCE WIECZORU A MAJKEL BUFFER MA SKARPETY GÓRALSKIE ZAJEBIŚCIE GRUBE I KIŚNIE W ŚRODKU ŻE MUSI ZAPOWIADAC KONCERT KOMBI XDDDD #boks
Obserwatorzramienia_ONZ - GDY OD MIESIĘCY NA FORACH CZYTAŁES ŻE NAJMAN JEST POWAZNYM ...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Był gdzieś taki as co mnie zczarnolistował jak lekko skrytykowałem Najmana, a w zasadzie jego tekst o nim xd. Mnie to nie cieszy, bo liczyłem na tą walkę, ale zdziwiony nie jestem. Żałuję tylko, że nie ma mnie teraz w osadzie śnieżka, tam musi być wesoło xd.
  • Odpowiedz
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Ja biję się w pierś i przyznaję, że nazwiska, które pojawiły się na początku nawet mnie zadowoliły - nie były jakieś super, ale jak na nasze polskie warunki niezłe + to, że nasi wracali po porażkach.
Niestety wyszło jak zwykle, na boxing.pl piszą, że rozdają bilety za darmo w różne miejsca.

Ja kiedyś byłem na takiej gali, na którą bilety rozdawali za darmo - Włodarczyk - Fragomeni w Atlas
  • Odpowiedz
@Dr_Manhattan: podobno sprzedali 7k biletów reszta rozdana za darmo, współorganizoatorem sa spółki skarbu państw więc bilety poszły do rad nadzorczych na pewno i po związkach zawodowych tylko żeby chociaż te 25k ludzi uzbierać. Wach Molina, Kassi Izu, Talarek z Norasem, nawet ciekawy jestem Szpilki po powrocie, nienajgorsze zestawienia, ale cała organizacja, otoczka, to jest taki festyn że aż żal patrzeć.
  • Odpowiedz
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: a to najmana wina?XDD co sie d----------z frajerzyno? Ogarnąć kogoś na miejsce moliny i lecimy. Lubiłe mCię, ale widzę nie w temacie gościu. Zawodnicy dostali część zapłaty w biletach. A 7k to podobno sprzedali ponoć miesiąc temu.
  • Odpowiedz
Ogarnąć kogoś na miejsce moliny i lecimy.

@CashFile: tak k---a 3 dni przed walka ogarniesz kogos na poziomie Moliny, p-----l p-----l i miej złudzenia że to poważna gala. Choćby wam najman nasrał na krzesła to byście przyklasnęli że to cześć wielkiego szoł. Sam fight card był w miare przyzwoity, ale to co sie dzieje organizacyjnie to jest kpina głownie z kibiców oraz dojenie państwowej kasy tvp. To Najmana wina że
  • Odpowiedz