Aktywne Wpisy

Ron Baron o "równaniu robotaxi", które wielokrotnie przytaczałem tutj na wykopie:
Jak mówi to anonimowy mirek, to ludzie nie potrafią przemnożyć dwóch liczb. Ciekawe czy te słowa z ust multimiliardera brzmią nieco bardziej sensownie.
#tesla #robotaxi #elonmusk #gielda #usa
<liczba robotaxi> x <roczny zysk z taxówki> = <roczny zysk z biznesu robotaxi>Jak mówi to anonimowy mirek, to ludzie nie potrafią przemnożyć dwóch liczb. Ciekawe czy te słowa z ust multimiliardera brzmią nieco bardziej sensownie.
#tesla #robotaxi #elonmusk #gielda #usa

Kriten33 +6
źródło: Gl4F2YNWoAAC_fx
Pobierz

Niestety wyszło jak zwykle, na boxing.pl piszą, że rozdają bilety za darmo w różne miejsca.
Ja kiedyś byłem na takiej gali, na którą bilety rozdawali za darmo - Włodarczyk - Fragomeni w Atlas
@CashFile: tak k---a 3 dni przed walka ogarniesz kogos na poziomie Moliny, p-----l p-----l i miej złudzenia że to poważna gala. Choćby wam najman nasrał na krzesła to byście przyklasnęli że to cześć wielkiego szoł. Sam fight card był w miare przyzwoity, ale to co sie dzieje organizacyjnie to jest kpina głownie z kibiców oraz dojenie państwowej kasy tvp. To Najmana wina że