Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@gozergozer: fakt, zapomniałem.

smak:
Ważne jest dokładne płukanie, dzięki czemu schab nie jest slony (a i takie mi czasem wychodziły)
Mięso jest, sprężyste i aromatyczne. Czuć mięso w mięsie a pieknie pachnąca skórka wzbogaca doznania. Dzięki jalowcowi i wędzonej papryce ma się wrażenie, że jest to wysokiej jakości produkt sklepowy, a nie domowy wynalazek.

Przepis wymaga jedynie czasu, każdy może go wykonać.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Alekzg: dobre pytanie, u mnie nie wytrzymała dłużej jak dwa tygodnie, tyle że z uwagi na to że została zjedzona. Polecam się podzielić z kimś. U teściów +50 do respektu za taki gest.
  • Odpowiedz