Aktywne Wpisy

#randki Idę dzisiaj z dziewczyną poznaną w pracy (McDonald) na randkę do kina. Ukrainka, ale zna bardzo dobrze polski i jest na prawdę ładna. Jakieś rady? Ostatni raz byłem na randce z dwa lata temu xD

popiolka +9
Mam dużo szczęścia. Multum szczęścia i wesołości.

"Autogas is the third most popular automotive fuel in the world, with approximately 16 million of 600 million passenger cars powered using the fuel, representing less than 3% of the total market share."
Komentarz usunięty przez autora
Co się psuje? wszystko. Zaczynając od mózgu właściciela, następnie podzespoły mechaniczne samego auta - czy to przez źle wyregulowany gaz, czy przez słabą jakość elementów - nie wiem. Wiem, że koncerny wydają miliardy dolarów, by silnik chodził na benzynie i dla własnego dobra lepiej tego nie zmieniać. Chcesz oszczędności - kup mniejsze auto lub diesla. Chcesz sportowe auto - żyj z
Kup Maseratti BiTurbo (jak było tanie) zainstaluj gaz, pojeździj pół roku, zjeb sprężarki i zawory bo dawka za uboga, płacz że remont 20k pln....
Stąd te pozorne oszczędności przy zakładaniu gazu do drogiego auta.
@PomidorovaLova
@Student_AWAS: I tyle w temacie. Nie znasz się na czymś? Nie potrafisz udowodnić swoich racji? To się po prostu nie udzielaj.
@aarahon: Instalacja nowej generacji nie dopuści do ubogiej mieszanki, wiesz czemu? BO KORZYSTA Z J-----J SONDY LAMBDA. W nowych autach często są po trzy, cztery sondy. Nie ma najmniejszej możliwości wypalenia zaworów/gniazd zaworowych przy instalacji 5, 6 czy nawet 7 generacji. Kolejny ekspert...
Aha, jak
@Student_AWAS: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Uczepiłem się ubogiej mieszanki bo to najczęstsza przyczyna awarii silników z powodu lpg,
Przestań mi gadać o jakimś dbaniu o instalacje xD, normalne auta (bez LPG) jeżdżą całe swoje życie bez dotykania układu paliwowego, a ty znowu mi