Aktywne Wpisy

Torian +147

abvq +3
#p0lka Byłem na randce z dziewczyną, która zaprosiła mnie do siebie do domu, gdzie razem wypiliśmy wino. Trzymała nogi na moich kolanach, ale nie dała mi się pocałować, , bo rzekomo pierwsza randka to za wcześnie na takie rzeczy.
Zaczęliśmy planować drugą randkę. Okazało się, że mamy razem 3 dni wolnego pod rząd. Zaproponowałem jej pójście do baru na drinka, na co ona napisała, że nie ma zamiaru iść na
Zaczęliśmy planować drugą randkę. Okazało się, że mamy razem 3 dni wolnego pod rząd. Zaproponowałem jej pójście do baru na drinka, na co ona napisała, że nie ma zamiaru iść na

Komentarz usunięty przez autora
Nie kupuję tego pieprzenia o obniżaniu kosztów i "ile on zaoszczędził xD" - wuja zaoszczędził, 'oszczędności' wyda na mechaników, a pieniądze albo się ma (i tankuje
@Student_AWAS: na co konkretnie mechanicznego wydają więcej właściciele lpg?
Jak dużo jeździsz to kupujesz Diesla, a nie męczysz się z badziewiem. Powiedz dlaczego duże floty jeźdzą dieslami, albo po prostu benzyną, a nie na gazie?
@Student_AWAS ja mam Taurusa interceptora i sama bym mu w-----a gaz nawet a nawet dwa gdybym miala taką opcję.
@Student_AWAS: robisz teorię, że ten mustang tyle będzie jeździł - a może to daily i zrobi 80k, a na koniec roku zostawi 20kPLN mniej na stacji niż
xD no chyba nie, skoro niektórzy dealerzy takie rzeczy proponują - uważasz, że dyrektorzy flotowi nie chcieliby obniżyć kosztów paliwa o 20 czy 30 %? po prostu ktoś to oblicza i zapewne auto z LPG ma więcej przestoju niż zarobku.
Nie mam pojęcia o LPG, bo niby dlaczego miałbym mieć? tankuję auto tym, czym przewiduje producent, a nie garażowi
Komentarz usunięty przez moderatora
@Student_AWAS: Co ty w ogóle p--------z? XD