Aktywne Wpisy
AXSIS +20
Zoyav +65
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#112 #zpamietnika112 #pracbaza #poznan
P.S. Ciekawskich zapraszam do mojego AMA na temat mojej pracy: https://www.wykop.pl/link/3582879/ama-z-operatorem-numeru-alarmowego-112/
@stg44: Zdefiniuj dobre premie :> W płacach średnio. Dalej na podstawie około 2600 brutto + dodatek językowy 400 brutto. Cała reszta to premie i nagrody z oszczędności.
U mnie trochę się ruszyło, bo od listopada nie pracuje jako operator a obsługa techniczna systemu :)
@RegulaminowyUzytkownik: Tak. Mandat instant i mandat nieinstant za blokowanie linii :D
Komentarz usunięty przez autora
@Tomcio_W: Numery nie będą likwidowane, dalej pozostaną. Ruch z nich będzie kierowany na numery podkładowe właściwe dla Centrów Powiadamiania Ratunkowego.
Co do samego pomysłu - ciężko mi się wypowiedzieć. Widzę jak działają poszczególne numery alarmowe od wewnątrz 999, 998, 997, 112. Każda zmiana ma swoje dobre i złe strony. Każda ze służb oprócz
No cóż, chciałbym żeby było tak jak mówisz. Moje dotychczasowe doświadczenia w pracy w jednej z "dziewiątkowych" służb podpowiadają mi jednak, że to będzie katastrofa... Sam nigdy nie skorzystałem z numeru 112, bowiem uważam że w aktualnym systemie prowadzi to tylko i wyłącznie do wydłużenia reakcji odpowiedniej służby. Chciałem jednak poznać opinię Twoją, jako pracownika CPR'u, bo
@Tomcio_W: Tu mogę się nie zgodzić. Mam przykład z autopsji z Poznania. Na połączenie z 997 czekałem ponad 2 minuty. Średni czas odbioru zgłoszenia na 112 to około 8 sekund w skali kraju (dane za 2017 r. ). Możemy się spierać na temat tego jak wyglądają formatki ze