Aktywne Wpisy
President_Hubert +252
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Czy w naszym przypadku żona powinna pójśc do pracy?
- Tak 95.3% (321)
- Nie 4.7% (16)
Aktualnie zamknelam sie w kiblu, bo dostalam srogi atak paniki. 30min zajelo mi uspokojenie się troche, jednak nadal boje sie wyjść z lazienki xD
K----------a....
Może macie jakieś rady na prezentacje? Nigdy żadnej nie prowadziłam, jestem dość zamknięta w sobie i cicha... Cieple slowa tez sie przydadza.
#pracbaza #prezentacja #bojesie #z----------n #przegryw
PS. Gdzies widzialem takie wysokie stoliki, bedziesz mogla pisac preske w kiblu :-)
@justbetween: jestem gorącym zwolennikiem tego systemu po taka prezentacja może potem służyć jako podręcznik.
Z prezentacji która ma 5 punktów na krzyż po 5miesiącach sobie c---a przypomnisz.
"Pressure is something you feel when you do not know what you are doing."
Masz taki a nie inny charakter, który nie ułatwia prowadzenia publicznych przemówień. Dlatego najważniejszą i najbardziej istotną kwestią, która może ci pomóc to świetne przygotowanie się, innej opcji nie ma. Jeśli sama czujesz, że wiesz o czym mówisz, to samo poczują twoi odbiorcy, a ty będziesz czuć się
@grzeszna: Szukają nauczyciela w mojej szkole, widzę, że masz idealne predyspozycje ;v
@grzeszna: odwróć ich uwagę dekoltem i skąpym ubraniem, na mnie zawsze działa.
Komentarz usunięty przez moderatora