Aktywne Wpisy
open_or_die +2195
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
tobaccotobacco +794
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Aktualnie zamknelam sie w kiblu, bo dostalam srogi atak paniki. 30min zajelo mi uspokojenie się troche, jednak nadal boje sie wyjść z lazienki xD
#!$%@?....
Może macie jakieś rady na prezentacje? Nigdy żadnej nie prowadziłam, jestem dość zamknięta w sobie i cicha... Cieple slowa tez sie przydadza.
#pracbaza #prezentacja #bojesie ##!$%@? #przegryw
PS wiem, że odpowiedź na powyższe pytanie, to ro że jesteś ładniutka. ;)
Rozpocznij żartem
Wybierz 3 punkty na widowni na których będziesz zawieszac wzrok
Poruszaj się po scenie
Nie gap się w slajdy
Wyobraź sobie widownię jako pojedynczego człowieka i staraj się z nim rozmawiać
Nie boj się ciszy, sama ją generuj pauzami
Nie klep słów jak z karabinu
Rece to przedłużenie języka, pomagaj sobie nimi, nie trzymaj luźno zwieszonych wzdluz ciała
Miej pojęcie o czym mówisz ( ͡° ͜ʖ
No, ale z drugiej strony, najlepiej się czegoś porządnie nauczyć właśnie pod presją wytłumaczenia tego komuś innemu :P
#!$%@?, że się myli. W trakcie snu się wszystko naprostuje (udowodnione naukowo, dlatego lepiej pamiętamy wierszyki jak się obudzimy niż dzień wcześniej). Co do pytań, wtrąć pare sformuowań typu "obviously", "its known..." itp. to się będą wstydzić zapytać o pierdoły, a na jakieś mega odjechane pytania