Wpis z mikrobloga

Właśnie dostałam w pracy polecenie prowadzenie szkolenia jutro! Z czegos, czego sama nie ogarniam, bo jestem relatywnie nowa w pracy. I to po angielsku dla kadry zarzadzajacej. Bede musiała czytać do nocy procedury i tworzyc jakas #!$%@? prezentacje. Nie ma opcji, żeby ktos inny za mnie to zrobil...

Aktualnie zamknelam sie w kiblu, bo dostalam srogi atak paniki. 30min zajelo mi uspokojenie się troche, jednak nadal boje sie wyjść z lazienki xD

#!$%@?....

Może macie jakieś rady na prezentacje? Nigdy żadnej nie prowadziłam, jestem dość zamknięta w sobie i cicha... Cieple slowa tez sie przydadza.

#pracbaza #prezentacja #bojesie ##!$%@? #przegryw
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szad7: Już po. Przeszłam jakoś. Ogólnie wielu rzeczy zapomniałam, zacinałam się i mówiłam this, this thing pokazując palcem jak zapomniałam słów :D ale przezylam jakoś. Feedback, że za szybko mówie ale ok. Jak się skonczyło to się cieszyłam jak głupia, że to koniec. Chociaż podczas trząsł mi się głos. Ogólnie nauczyłam sie tego w jeden dzien, wiec nie pamietałam 100% i ekspert ze mnie żaden ale udało sie. 3/10
  • Odpowiedz