@Kurisutofa: Sprawdź jaka grafa odpala ci się przy grze (tj jaką masz dedykowaną) Jak nie to: ściągnij playerkita, ewentualnie jakiś systempack, który zwiększa ilość klatek
@Kurisutofa: Prawy na ikonę startową i powinno być coś w stylu "uruchom z procesorem graficznym" albo "rozwiąż problemy ze zgodnością", dalej rób intuicyjnie, już nie do końca pamiętam jak to działało. Miałem taki sam problem na win10, tylko mi po godzinie następował spadek klatek i po chwili wyłączał się komputer XD Jeszcze ewentualnie - za dużo śmieci masz pobranych do tego gothica i pc nie wyrabia
@Polewik Okok, potem to posprawdzam. No mam tam jakieś texture pack'i, ale gdy bez nich odpalam, to też to samo jest. Też Windows 10 here. Kur zapiał, a jeszcze niedawno tak się cieszyłem...
@Kurisutofa: Dopiero teraz doczytałem, że po wczytaniu tak ci się stało - może coś się porobiło z savem, błędny zapis czy coś na ten kształt. Btw, jakim cudem odpalasz czystą grę bez packów i innych dodatków? Przecież po zainstalowaniu gra odpala się ze wszystkim, bo dodatki są "przyczepione" do startruna
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#gothic
źródło: comment_WnCuENqYEPAyyFbDVFdzyLRvOFsEoGEa.jpg
Pobierz@Polewik A gdzie to sprawdzić? Mam i również mam.
Jeszcze ewentualnie - za dużo śmieci masz pobranych do tego gothica i pc nie wyrabia
Btw, jakim cudem odpalasz czystą grę bez packów i innych dodatków? Przecież po zainstalowaniu gra odpala się ze wszystkim, bo dodatki są "przyczepione" do startruna