Aktywne Wpisy

Nixa06 +5
Miałam okazję żyć jako ładna dziewczyna i jako brzydka dziewczyna.
Po czym poznać w dzisiejszych czasach, że jest się ładną dziewczyną?
Po tym, że jak ktoś chce Ci pojechać w internecie to napiszę Ci coś w stylu ,,no nie zesraj się, jesteś co najwyżej 7/10” albo ,,meh, widziałem ładniejsze i przynajmniej skromne”, bo wiedzą, że jak Ci pojadą, że jesteś brzydka to zostaną wyśmiani. A jak jesteś brzydka to Ci pojadą od najgorszych i
Po czym poznać w dzisiejszych czasach, że jest się ładną dziewczyną?
Po tym, że jak ktoś chce Ci pojechać w internecie to napiszę Ci coś w stylu ,,no nie zesraj się, jesteś co najwyżej 7/10” albo ,,meh, widziałem ładniejsze i przynajmniej skromne”, bo wiedzą, że jak Ci pojadą, że jesteś brzydka to zostaną wyśmiani. A jak jesteś brzydka to Ci pojadą od najgorszych i

Prawda jest taka...
Z tą mądrością ludową zostawiam Was i żegnam się z Wami chłopami albowiem jutro przede mną wielkie wyzwanie bo mnie wysyłają na szkolenie co oznacza prace w grupach z innymi ludźmi i na samą myśl ciśnie mnie klocek i mam sroperan koło łóżka, nienawidzę tego ale muszę zarabiać, mnie tam wystarczy jedzenie i dach nad dupą ale moja schorowana mama potrzebuje pomocy i co zrobisz
Życzę Wam freny
Z tą mądrością ludową zostawiam Was i żegnam się z Wami chłopami albowiem jutro przede mną wielkie wyzwanie bo mnie wysyłają na szkolenie co oznacza prace w grupach z innymi ludźmi i na samą myśl ciśnie mnie klocek i mam sroperan koło łóżka, nienawidzę tego ale muszę zarabiać, mnie tam wystarczy jedzenie i dach nad dupą ale moja schorowana mama potrzebuje pomocy i co zrobisz
Życzę Wam freny
źródło: 5539
Pobierz

Bitbay ucieka na Malte.
#bitcoin #kryptowaluty
0.0005 eth 5 minut temu
0.00034 eth 10 minut temu
Gdzie w grudniu transakcje cyk cyk co sekunde :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Drakii: I tak i nie, słyszałeś o ATAD, ATAD 2 oraz Directive on Administrative Cooperation.
Tam jest ostre pałowanie między innymi z Maltą, sądzę że to kwestia czasu. To samo dotyczy się Binance.
Póki nie ma KYC jest ok, gorzej jak ktoś się zweryfikował
Panowie czy tylko ja myślę, że to jest doskonała wiadomość ?
Wreszcie można tam otworzyć konto oczywiście mam nadzieje ze bez KYC :D
W Polsce
@WeselnyGiermek00: Jedno jest ważne i o czym trzeba pamiętać na giełdach bez KYC.
Każda na inny e-mail ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MaybeTomorrow: największe giełdy zwiały bitmarket24/bitbey z samych giełd kilkaset milionów a nie mówie już o urzytkownikach ktorzy kupy w majtach nie będą już mieć przecież.
Po nastepnej bańce będzie KAS robił nalot na giełdy których już nie ma.
@dla_zabawy: tak jest ale jak nawet masz ten sam to dajesz ze juz go nie urywasz bo jest tam:
https://haveibeenpwned.com // moje maile z giełd