Aktywne Wpisy
Kroshkar +5
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

wfyokyga +63
Dzień dobry, jako że se mam urodzina, przybyłem z cukierkiami dla was. Można brać po 2, dla wszystkich starczy. Wszystkiego najlepszego dla jego (mnie).
źródło: temp_file3731521872378915545
Pobierz

00. Link -
npm audit: identify and fix insecure dependencies01. Link - Sending Web Push Notifications from Node.js
02. Link - I never understood JavaScript closures
03. Link - Learning Web Development? These Skills Will Make You Stand Out
04. Link - The Relative Units of CSS
05. Link - Working with stdout and stdin of a child process in Node.js
06. Link - Blazing fast flame graph tool for V8 and Node
07. Link - Conversations with a six-year-old on functional programming
08. Video - Using Node.js to Build for the Enterprise
Wołam:
@tRNa, @Internatka, @Init0, @arba, @Internatka
źródło: comment_oTMzpovhRZIvNdYK6tZwoWMwsie1vwLf.gif
Pobierz@mk321: a kim ty jesteś żeby mu mówić gdzie ma iść XD jak przeszkadza ci angielski to tag na czarno i pozdroo
Dobrze by było włożyć choć odrobinę wysiłku i przetłumaczyć tytuły, dać coś od siebie. Bo jak taka lista się przyjmie to zaraz będzie wysryw list z byle kopiami. Co za problem zrobić bota, który kopiuje byle co z RSS-, Reddita czy innego agregatora?
Czemu te listy co teraz są, to są wartościowe? Właśnie dlatego że ktoś wkłada w nie minimum wysiłku. Bo tak to przecież
1. Nie, nie będę tłumaczył tytułów, bo uważam, że jest to bez sensu gdyż same artykuły są po angielsku.
2. Nie wiem czy jest możliwe istnienie w branży IT bez znajomości chociaż podstaw języka angielskiego.
3. Chyba źle zrozumiałeś koncepcję Mikrobloga. Jak sama nazwa wskazuje to mikro blog. Mogę tu wrzucać nawet opisy konsystencji mojej kupy codziennie w innym języku i będziesz musiał z tym żyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mk321: @ufik78: Ja najbardziej lubię ufiki (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ #unknownews jest z całej branży IT, a ufik tylko webdev, różnica w popularności jest zrozumiała.
Takie ściany tekstu, o 9 linijek angielskiego xD
2. Masz bardzo rozkazujący tryb wypowiedzi: "Idź na Reddit", "Powiedz to innym", "Zacznij pisać wszystko po angielsku". Nie, nie będę pisał wszystkiego po angielsku z wielu powodów. Pisanie tytułów po polsku spowoduje tylko i wyłącznie to, że ludzie którzy nie znają angielskiego, przeczytają tylko tytuł i na tej podstawie będą mieli szczątkowe informacje.
3. Jednak jedno udało Ci się osiągnąć - nie
Ktoś też kiedyś zasugerował, żeby robić pustą linię pomiędzy linkami, żeby było łatwiej kliknąć na mobilnej aplikacji. No właśnie zasugerował a nie