Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bersia: trochę to s---------e oglądać takie laski i jeszcze dawać im serduszka, po co? By napychać ich i tak napompowane do granic możliwości ego? Jeszcze te komentarze ja pierdzele.
  • Odpowiedz
@Bratkello: pamiętam z jakiś rok temu była akcja na pewnym portalu ze śmiesznymi obrazkami, na jakimś tam jej alternatywnym koncie żaliła się ŻE KTOŚ POZBAWIŁ JEJ ŹRÓDŁA DOCHODU I CO ONA TERAZ BIEDNA POCZNIE. Szarża białorycerzy uderzyła wtedy bardzo mocno. Odzyskała konto i wszystko wróciło do normy oczywiście. Przecież takie konta robią instagramowi obroty z reklam.
  • Odpowiedz
@Iskaryota właśnie podważyłeś sens istnienia takich portali jak instagram xD po co lajkować fotki jakichś celebrytów przecież nigdy ich nie spotkasz?? no nie wiem może w uznaniu że podoba ci się ten content?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bersia: Dlatego właśnie niebieski będzie oglądał się na ulicy za kuso ubranymi dziewczynami czy oglądał je na insta. Bo w domu tego nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@mitotasak: Poza celebrytami, na instagramie jest masa ludzi którzy wstawiają wszelaki jakościowy bądź randomowy content ze swego życia. Tutaj mamy jakąś "profesjonalną" sesję z retuszem i sumiennie planowanymi postami. No ale fakt, instagram powoli zaczyna przeczyć samemu sobie xD.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bersia: Nie wiem, mam nadzieję, że tak jak lubi niebieski ( ͡º ͜ʖ͡º)

Ale napisałaś, że to z-----e ubierać się dla czyichś fantazji, stąd moja odpowiedź :)
  • Odpowiedz