Wpis z mikrobloga

@kuba-jikj: cycki wypchnięte na granice negliżu w geście desperackiego łaknienia atencji. Co musi siedzieć w głownie takich, erm... instadziewczyn? Ja rozumiem, że to tylko fotki, ale oglądając te zdjęcia można odnieść wrażenie, że zrobienie ładnego zdjęcia tyłka, nóg i dekoltu to jej główne źródło dochodu. Co zresztą potwierdził jej ból tyłka gdy ktoś jej przejął konto.

Inna sprawa, na co facetom lajkować takie zdjęcia, jeżeli nigdy się nawet nie zbliżą
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Iskaryota: ale zrobienie dobrego zdjęcia dupie, cyckom czy nogom to jest jej źródło dochodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A lajki? Zapytaj mojego niebieskiego, bo to jego ulubiony profil na insta ( )
  • Odpowiedz
@bersia: trochę to #!$%@? oglądać takie laski i jeszcze dawać im serduszka, po co? By napychać ich i tak napompowane do granic możliwości ego? Jeszcze te komentarze ja pierdzele.
  • Odpowiedz
@Bratkello: pamiętam z jakiś rok temu była akcja na pewnym portalu ze śmiesznymi obrazkami, na jakimś tam jej alternatywnym koncie żaliła się ŻE KTOŚ POZBAWIŁ JEJ ŹRÓDŁA DOCHODU I CO ONA TERAZ BIEDNA POCZNIE. Szarża białorycerzy uderzyła wtedy bardzo mocno. Odzyskała konto i wszystko wróciło do normy oczywiście. Przecież takie konta robią instagramowi obroty z reklam.
  • Odpowiedz
@Iskaryota właśnie podważyłeś sens istnienia takich portali jak instagram xD po co lajkować fotki jakichś celebrytów przecież nigdy ich nie spotkasz?? no nie wiem może w uznaniu że podoba ci się ten content?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bersia: Dlatego właśnie niebieski będzie oglądał się na ulicy za kuso ubranymi dziewczynami czy oglądał je na insta. Bo w domu tego nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@mitotasak: Poza celebrytami, na instagramie jest masa ludzi którzy wstawiają wszelaki jakościowy bądź randomowy content ze swego życia. Tutaj mamy jakąś "profesjonalną" sesję z retuszem i sumiennie planowanymi postami. No ale fakt, instagram powoli zaczyna przeczyć samemu sobie xD.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bersia: Nie wiem, mam nadzieję, że tak jak lubi niebieski ( ͡º ͜ʖ͡º)

Ale napisałaś, że to #!$%@? ubierać się dla czyichś fantazji, stąd moja odpowiedź :)
  • Odpowiedz