Wpis z mikrobloga

Od czego drgają mi mięśnie tak juz od października. Raz mi zadrga miesień w rece raz w nodze, raz skroń, raz łydka. Lekarze mnie zlewają no ale chyba nie wymyślam skoro widać to gołym okiem. Np. Drga mi miesien pod uchem i cale ucho mi drzy. Wczesniej np. Jeden palec u reki tak mocno ze jakbym nim sam ruszał. Do tego np. Powieka drgala mi ze 2 tygodnie non stop niezaleznie od pozostałych drgań.
#zdrowie #medycyna #choroby
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hunchbacked: u mnie też jakby stres to nasilał. Sam sie w-------ś? Wiem ze stwardnienie rozsiane moze dawac takie objawy. Do tego pozniej sa problemy z rownowagą, zawroty głowy i problemy z oczami chociaz nie musza byc. Rezonans a tomograf to dwie rozne rzeczy. Jak bede mial troche wolnej kasy to zrobie rezonans i sie okaże. Lekarze oczywiscie twierdzą ze jestem zdrowy
  • Odpowiedz
@lubielizacosy: zrob badania na borelioze najpierw a przy okazji na magnez i potas, jesli suplementujesz "jak sie przypomni" to nic to nie da, warto sprawdzic stezenie, bo moze tabletka dziennie to za malo. No i wyeliminuj kawe, bo strasznie wyplukuje.
  • Odpowiedz