Aktywne Wpisy

przegro_pisarz +39
Od dzisiaj zacząłem ćwiczyć na siłowni. Celem jest: poprawa zdrowia, sylwetki, samopoczucia. Tak żeby wyglądać chociaż przeciętnie, albo osoba, która raz w tygodniu jest aktywna. Dostać polubienia na Tinderze.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
źródło: 1000041005
Pobierz
luxixa 0
#gielda jaki śmieciach robi wam największy damage w portfelu

Komentarz usunięty przez autora
np. po powrocie ze sleep nie dzialala akceleracja grafiki, musialem zmieniac rozdzielczosc lub wlaczac/wylaczac monitory zeby dzialalo
- kazdy update systemu to w-------e sie grafiki i mozliwy kernel panic, do tego musisz czekac kolo tygodnia az nvidia sterowniki poprawi
- ostatnio na tony86 ktos pisal ze jest na nvidii jeszcze gorzej bo wydajnosciowo cos sie dupi, problem
A chłodzenie wydaje się być dobre (patrz punkt o delidzie) więc po co dopłacać do Dark Rocka 3/4? https://www.tweaktown.com/reviews/8320/scythe-mugen-5-rev-cpu-cooler-review/index6.html
Generalnie ja kupilem nVidie bo mam zle doswiadczenie z ati ale prawda jest taka ze obecnie w apple montuja tylko ati a sterowniki dla nvidii sa dlatego, ze iles lat