Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1780
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +318
źródło: 1000005415
Pobierz

Udało mi się znaleźć nowy rodzaj najpikantniejszego Koreańskiego Ramenu na świecie. Tym razem wersja Curry
https://www.koreahouse.pl/pl/p/5PAK-RAMEN-ostry-kurczak-Curry/331
https://www.koreahouse.pl/pl/p/Ramen-pikantny-kurczak-Curry-/330
według mnie najlepsza wersja - bardzo polecam.
Wśród plusujących wylosuje 5pak tego dania przez #mirkorandom jutro o 20:00
Poza tym mam dla Was kod rabatowy wykopkorea, na -10% na cały asortyment w sklepie (działa do jutra włącznie).
Już niedługo dwa kolejne rodzaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy biorą udział. Powodzenia
Poprzednie rozdajo:
1
2
3
i kilka więcej
#koreahouse #ostrezarcie #nagasakiwgebie #hiroshimawdupie #rabat #rozdajo
źródło: comment_Ho4eozUf1vElCIOw6H3ypdAJQKeUkql8.jpg
Pobierz@banowiec
źródło: comment_tUBRiU4OA36j5WVKRrKXxNj6tSdXj0ax.jpg
PobierzOgólnie to polecam @jack5on !! Te zupki są mega w pyte dobre i ostre!! :D
Ale mam jedno zastrzeżenie: brak opisów na stronach produktów. Ja wiem, że zawsze mogę sobie wyguglować co to jest i jak się to je ale jestem leniwym klientem i mi się nie chce...
Dla przykładu: Ggomak Golbengi DW 280g - z informacji na stronie wiem tylko, że kosztuje 41,90
@jack5on: Sos z caroliny ma 1,5 mln a nie 15 mln. Jak go zjesz na łyżce to tyle będzie miał. Jak dodasz do jajecznicy to ilość SHU w teorii