Aktywne Wpisy
itsallivegot +692
Zamówiłem na #aliexpress 1 paczkę, dostałem wielki karton z 119 paczkami (w tym jedną moją). Od razu napisałem do support'u, mieli przysłać kuriera po ich odbiór. Cisza przez 2 tygodnie. Po ponownym zgłoszeniu do Ali "problemu" i napisano mi, żebym sobie je zatrzymał jako "gift". Pewnie odkręcanie tego by było bardziej kosztowne. Zatem święta mam nieco wcześniej w tym roku. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: WhatsApp Image 2025-06-14 at 11.00.03
Pobierz
Al-3_x +180
Wątpię by zmiana trenera cokolwiek pomogła. Po prostu ten naród nie umie grać w piłkę poza paroma wyjątkami. Mało prawdopodobne jest, że nawet najlepszy trener cokolwiek mógłby w tej kwestii zmienić.
#pilkanozna #sport #reprezentacja #przemyslenia #memy #heheszki
#pilkanozna #sport #reprezentacja #przemyslenia #memy #heheszki
źródło: fdrtxed
Pobierz

ja rozumiem, że pewnie chcą sobie dorobić dziewczyny, ale godzić się na 7zł/h? #zamosc wtf?
źródło: comment_AZOxELX9DbajqSn9O0FSrydy4QNz0wNJ.jpg
Pobierz@Chicane: Nie sprowadzałabym opieki nad nieco ponad rocznym dzieckiem do gapienia się w telewizor. Takie dziecko trzeba nakarmić, przebrać, umyć, prowadzić wszystkie czynności
Przedszkolanki mają średnio 11 zł/h netto, czyli raptem 50% więcej niż tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jestem_Tutaj: Właśnie to jest idealny przykład czemu stawka minimalna jest bez sensu. Są ludzie bez doświadczenia, którzy w celu dorobienia sobie godzą się na niskie stawki. Patrząc z drugiej strony, gdyby ktoś narzucił stawkę wyższą to takie osoby straciłyby właśnie szanse na pracę bo tę robotę wzięłyby osoby bardziej doświadczone.
Komentarz usunięty przez autora
@HarleyQuinn: a co to za specjalnie kwalifikacje trzeba mieć, aby opiekować się gówniakiem? jakoś radzą z tym sobie pato matki z piwem w ręku i papierosem w ustach (lub odwrotnie)
chyba nie masz pojęcia jak wygląda opieka nad 15 miesięcznym dzieckiem... Pół biedy jak jeszcze sypia w dzień tę chwilę i można odpocząć, ale poza tym to jest jedna wielka bieganina
Z aktywnym dzieciakiem po godzinie jesteś w------y jak byk po rodeo. Nawet za 20 pln bym sie nie podjął opieki nad obcym dzieciakiem.