Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

sabu +6
Mirasy, koncertowo uszkodziłem blat w kuchni jak robiłem burgery. Zastanawiam się w jaki sposób naprawić tego rodzaju uszkodzenie. Ktoś przerabiał podobny temat? Wiecie może czy istnieje możliwość całkowitego oklejenia takiego blatu ponownie? Zastanawiam się jakie mam opcje, żeby to naprawić… #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #meble
źródło: IMG_5228
Pobierz

ja rozumiem, że pewnie chcą sobie dorobić dziewczyny, ale godzić się na 7zł/h? #zamosc wtf?
źródło: comment_AZOxELX9DbajqSn9O0FSrydy4QNz0wNJ.jpg
Pobierz@Shanny: Ale dlaczego porównujesz stawkę z Zamościa do stawki z Warszawy? W tym pierwszym mieście wynajmiesz pokój za 300 zł. W drugim 3m2.
A może te dziewczyny po prostu chcą sobie dorobić, po powrocie z liceum bądź ze studiów?
@fotszyrzk: Opiekując się 15 miesięcznym dzieckiem ORLE?
@Arachnofob: jeżeli uważasz, że to jest dobry przykład tego, jak nalezy wychowywać dzieci i się nimi zajmować, to brak słów żeby to skomentować.
Dziecko to nie jest rzecz, żeby przywiązać do stołu. Mama z Tobą tak raczej chyba nie robiła, prawda? Przynajmniej
@Chicane: Ale pierdzielsiz. Ten bachor ma 15 miesięcy, nim trzeba sie zajmować
@agaja: nie mówię, że to dobry przykład... mówię, że to nie jest fizyka kwantowa, aby potrzebne były do tego jakieś wielkie wymagania i nawet zwierzęta sobie z tym radzą
Balbym sie pozostawic pocieche z kims kto bierze mniej jak 25 zl
Komentarz usunięty przez autora