Aktywne Wpisy
wrzeczysamej +177
ja #!$%@? Ameryka to kraj trzeciego świata, chodzę se właśnie po dolnym Manhattanie i co chwilę jak nie stado szczurów przebiegnie przez ulicę to jakiś dziwak ubrany w worek na śmieci. no i ofc wszędzie #!$%@? moczem xd
Beszczebelny +50
Okej, zresetowałem konto i poczytałem jeszcze trochę o tym. już pary wpadają i mam +10 polubień, oczywiście wykup golda, żeby przejrzeć. Dziewczyny też zupełnie inne, z bliższej odległości, konto miałem dość krótko, więc raczej bym je kojarzył, wcześniej ich nie widziałem na oczy. Myślę, że ten algorytm jest nie do końca dopracowany i jak jesteś zbyt wybredny, znaczy szukasz samych +8/10 to w końcu ci zmniejszy pozycjonowanie uznając za niewartego klienta, pewnie za jakiś czas wraca to do normy, następnym razem odczekam trochę czasu. Z pewnością ważna jest też aktywność, tj. pisanie wiadomości, dodawanie jakichś bzdur, itd, jak chcesz być wyświetlany częściej. A głównym celem aplikacji jest wyciągnąć ile się da, płacić nie zamierzam, to podobno darmowa roksa, wychodzi na to, że robią wszystko, by wyciągnąć jak najwięcej, do tego kradną dane. Czytałem, że płatności potrafią naprawdę sporo zdziałać, ale równie dobrze nic, jeśli wyglądasz jak odpad genetyczny to wiadomo, że żadna ładna dziewczyna cię nie polubi. Już samo podsuwanie jak najładniejszych i najmłodszych dziewczyn na sam początek dziwi, przecież siedzą tam też brzydkie.
Jest ktoś kto (nie #rozowypasek) na dłuższą metę siedział tam bez goldów i miał regularne matche?
Ogólnie może jest jakaś lepsza aplikacja, kiedyś nie było podobno tylu płatności, mogli iść śladem Facebooka i zarabiać na prywatności to przynajmniej działałoby uczciwie (w kwestii użytkowania).
#tinder #rozowepaski