Wpis z mikrobloga

@Krisu_7: Tak, ale na gazie to nie jak w benzynie, mniejsza moc i tyle. Zreszta mowilem o zezlomowaniu, bo mu cos tam obroty skacza.
@TypowyPolskiFaszysta: Jaki rocznik mozna wiedziec? Po co mi ten mercedes? Lepsze sa Audiczki i bmw. Ten ma licznik w bialym kolorze, co odejmuje uroku¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Piorek1350: Pisałeś o "niszczeniu środowiska" a nie złomowaniu. .Jak mu skaczą obroty to jest do naprawy a nie złomowania ziomuś.Na dobrej sekwencji ubytek mocy to może ze 10% przy 50% mniejszych kosztach paliwa. Odpowiadam ostani raz bo trolujesz, daj ten tag na czarno bo tylko #!$%@?
  • Odpowiedz
@Krisu_7: 80B3 Gniją? A one nie były w podwójnym ocynku? Do tej pory pamiętam, że jak tate miał 80 to nawet po zarysowaniu gwoździem miał cały czas srebrną rysę, która nawet po 3-4 latach nie zmieniła koloru na rudy.
@TypowyPolskiFaszysta: Szanuję za Audi, dobre, proste w budowie auta. W211 się nie psuje pod względem elektryki? Jak z częściami?
  • Odpowiedz
@Piorek1350: czysto pod siebie brałbym bmw, merc zajebisty bo wygoda 10/10, niezawodność 10/10 ogółem bardziej rozsądny ale dziadkowy charakter, mam 272KM i w ogóle mi się tego nie chce wykorzystywać xd a beta to kurła, gaz sam się wciska, kiera sama skręca, i nagle lecisz jak #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz