@TypowyPolskiFaszysta: XD czlowieku co Ty do mnie pleciesz, to ja nie wiem. gruchot za ktorego bym nie dal zlamanego grosza nie wazne w jakim stanie i jak jezdzi
@Piorek1350: ach, widzę że szanownego pana tylko MŁODE KILKUNASTOLETNIE bmw/audi/mercedes interesują a nie jakieś stare gruchoty xdddd współczuję z------j zgorzkniałej psychiki narzekającego dziada
@Piorek1350: Nie przegadasz fanatyka Audi 80. Mnie zjedli jak napisałem, że chyba ktoś się w głowę zbyt mocno puknął pisząc, że do dzisiaj wygląda świeżo.
@TypowyPolskiFaszysta: Propsy, pewnie 1.8? Bardzo komfortowe i żwawe auta. Byłby materiał na klasyka gdyby nie to że nie gniją więc są dośc powszechne XD
@Krisu_7: właśnie jakiś czas temu się z----ł, i po naprawie wolne obroty mi lekko skaczą. Mam pod ręką gości którzy to ogarniają, ale fakt że ciężki temat, jest ryzyko trafić na ścianę "niedasię" zrobić idealnie.
@TypowyPolskiFaszysta: Dlatego musisz zezlomowac gruchota po dziadku, wiem ze masz sentyment bo od dziadka. Chociaz przestaniesz niszczyc srodowisko, a atencji mozesz szukac po kupnie nowszego samochodu but wait.. nie stac Cie no tak( ͡°ʖ̯͡°)
#motoryzacja #samochody #pokazauto #oswiadczenie
źródło: comment_Vyrl3Mr0H3O93kSLKXiDrWXfALHNg66c.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Chciałbyś żeby cię było stać na to czym jeżdżę na codzień (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_1uCBmdN0p0UkDufr50AhkVcMBfuAe3cJ.jpg
PobierzTrust me, stac mnie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Krisu_7: o audi 80?