Wpis z mikrobloga

@bigger: @panicze: Bawić się i korzystać z życia - tak, ale odpowiedzialnie i nie kosztem życia innych. Driftować można na torze, tam nie ma krawężników, a gadać kierując przez zestaw jak się nie potrafi przez słuchawkę. Dotrze pewnie po tragedii, oczywiście nikomu nie życzę.
@panicze: @Given ma rację. Zajmuję się likwidacją szkód na co dzień w tej sytuacji jak pojedziesz do ASO to zalecą ci wymianę przekładni kierowniczej. (według ich instrukcji jest to konieczne). W Twoim przypadku to koszt samej przekładni 10 tys lekko.
1) Włączona - bardzo restrykcyjna i bardzo mocno trzyma auto za mordę, samochodu nie da się wprowadzić w poślizg nawet siłą

@panicze:

wierz mi, da sie, szczegolnie po deszczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wycz: Paint transfer czyli ze to białe to lakier ofiary? Lakier jest zdarty, przeciągnąłem po stalowej rurze chroniącej słup, nielakierowanej. Na zdjeciu tego nie widać ale wygięcie idzie prawie pod szybę. Uderzyłem na tyle mocno ze opadło nieco nadkole ale tego nie będę robił. Byłem w 2 warsztatach robiących smart repair - w obu twierdzą ze sie nie da, sugerują drzwi na wymianę i lakierowanie całego elementu lub klepanie, nieco szpachli