Aktywne Wpisy
Poniedziałek rano. Niechaj energii na resztę tygodnia doda wam widok sensualnej Anki ocierającej się o Alvaro 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
Gran +196
2 lata w trzeźwości, polecam każdemu nawet osobom zdrowym :)
#samochody #motoryzacja #zalesie
@bardzoprosz3: no #!$%@? strasznie, nawet po krotkiej drzemce jeszcze nie zszedl ze mnie ten wstyd. wystarczylo spojrzec na deske rozdzielcza i zobaczyc ktora kontrolka od trakcji mi sie swieci, a tak to polecialem w #!$%@?. mam za swoje
Komentarz usunięty przez autora
@reev: polecialem z takim impetem ze wcale sie nie dziwie. prawie dwie tony lecace bokiem w kraweznik to jednak spore wyzwanie dla rantu. dobrze ze zawieszenie nie dostalo za
Gorzej #!$%@?łem Yariską w zimie (#!$%@?ło mnie przy 20km/h na czarnym lodzie). Felga do #!$%@?, byłem w serwisie i z zawieszeniem wszystko ok, także nie martw się na zapas, ale sprawdź tak czy inaczej
Komentarz usunięty przez autora
Ona chyba się włącza dopiero w sytuacjach uślizgu? Czy zawsze tak latasz?
Ogólnie to mam w tym aucie trzy stopnie kontroli trakcji DSC:
1) Włączona - bardzo restrykcyjna i bardzo mocno trzyma auto za mordę, samochodu nie da się wprowadzić w poślizg nawet siłą
2) MDM (M Dynamic Mode), która delikatnie usypia cały system i pozwala na lekkie uślizgi, choć jak wykrywa mocniejszy slajd to natychmiastowo przywraca auto do pionu
3) Zupełnie wyłączona, gdzie jedynym ograniczeniem są umiejętności kierowcy
Przez trzy lata