@rdy: Zawsze mnie zastanawia skąd ta nienawiść do osób posiadających dzieci i wrzucanie ich z góry do jednego wora z jakimś procentem rzeczywistych patologów.
@LouieAnderson: No nie wiem, podobno w Austri dzięki podobnemu prawu teraz wiele stacji przekształciło się w takie "stacjo supermarkety", gdzie jest spożywka normalna, wędliny, sery itp..
Wszyscy moi znajomi pobierający 500+ pracują bo jakby to ująć, za samo 500 czy 1000zł na miesiąc to by raczej nie przeżyli ( ͡°͜ʖ͡°)
@stefanabol: To przejedź się na prowincję albo spójrz na osoby "niezamożne". Jesteś sobie matką trójki dzikusów i masz wybór: pójść do gównoroboty za 1500 pln (które wydasz na żłobek/przedszkole dla dzieciaków) albo zostać w domu i leżeć cały dzień z
@Miii_Kiii: na Lotosie maja regal z jajkami, serem, maslem i wedlinami, nie uwierzylabym, gdybym nie widziala na wlasne oczy. Nawet jogurty i smietana.
@Ragnarokk: Sprawdzałem sondaże i 51% popiera zakaz handlu w niedzielę 44% a 7% nie ma zdania. Różnice nie są wielkie i z czasem może być więcej przeciwników tej ustawy, ale to tylko moje zdanie. @rdy: Bardzo możliwe, że tak zrobią, żeby się nie oderwać od koryta.
@Kartinos: Ja jestem jedną z osób dla których ten zakaz przelał falę goryczy i jeśli się nie wycofają z tej psychozy o głosie moim i mojej rodziny mogą zapomnieć.
#heheszki
Ciekawe czy będą tworzyć też takie memy o #bitcoin ( ͡º ͜ʖ͡º)
@stefanabol: To przejedź się na prowincję albo spójrz na osoby "niezamożne". Jesteś sobie matką trójki dzikusów i masz wybór: pójść do gównoroboty za 1500 pln (które wydasz na żłobek/przedszkole dla dzieciaków) albo zostać w domu i leżeć cały dzień z
@rdy: Bardzo możliwe, że tak zrobią, żeby się nie oderwać od koryta.