Wpis z mikrobloga

Miraski, jak oni to robią, że jest normalnie brudne, a potem tak czyste, jakby auto z fabryki wyjechało...? Jakiś laser czy coś? Więcej na tym fanpage: https://www.facebook.com/StiptPolishPoint/
Normalnie cuda się tam dzieją, jeśli chodzi o detailing. Ile to musi kosztować, nie wiem, ale pewnie tanie nie jest... ( ͡º ͜ʖ͡º) #motoryzacja #samochody #detailing #ciekawostki #rozkminy
grafikulus - Miraski, jak oni to robią, że jest normalnie brudne, a potem tak czyste,...

źródło: comment_rTjtNOpbhqGX8ig8m2YmYKVeOjfT4uww.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grafikulus: kilkanaście roboczogodzin i wygląda jak nowe, chociaż według mnie cudów nie ma, bo plastik pod kołem zapasowym jakby robili tak fest dobrze to się nadaje do zmatowania i ponownego lakierowania, tu widać, że tylko czyszczenie + nabłyszczanie plastików jakimś dressingiem :P
  • Odpowiedz
@grafikulus: jak już tam ktoś dba o auto to robi konserwację woskiem. Mycie chemia i gorąca wodą. Duzo ręcznej roboty i handlarskie triki że spreyami. Sporo zaprawek.
Ciekawy jestem czy odnawiaja powłokę woskowa po tych wszystkich zabiegach bo jak nie to w ich warunkach w dwa lata zje podwozie bardziej niż do tej pory.
  • Odpowiedz