Aktywne Wpisy

upodlator +184
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Czoso +104
Koszt budowy kolei dużych prędkości w Polsce jest szacowany na około 80 mld zł, ale już dziś można założyć, że w rzeczywistości będzie znacznie drożej. Bo nigdzie w Europie nie udało się dotrzymać planowanego kosztu tego typu inwestycji i średnio jest on o jedną czwartą większy niż zakładany.
Gdybyśmy tylko mogli gdzieś znaleźć te 80mld ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#koleje #transport
Gdybyśmy tylko mogli gdzieś znaleźć te 80mld ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#koleje #transport
źródło: 70mld
Pobierz

Całość na profilu Cejrowskiego, wkleiłbym link, ale jest za długi, wykop ma jakieś problemy z hiperlinkami
#uk #swiat #medycyna
źródło: comment_Wb6LQkIPEfA8ylHgqkvONi5YFe6C2eon.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@rybsonk: Ale czy Ty widzisz różnicę, między "ośrodkiem" medycyny alternatywnej a normalnym szpitalem znajdującym się na terenie UE?
Jeśli chciałbym zabrać chore na raka dziecko i oznajmiłbym lekarzom, że planuję poddawać je wachlowaniu liśćmi bambusa bo to niszczy raka to nie powinienem mieć do tego
BTW. Zapoznaj się z terminem terapia uporczywa.
Utrzymywanie tkanki przy "życiu" w tym wypadku to skrajna głupota, ale jeśli rodzice znaleźli chętnych do sfinansowania "leczenia" to niech zabierają kalafiora i #!$%@?, stawiam wolność ponad zdrowy rozsądek, o ile sami zainteresowani zorganizują sobie hajs do "spalenia"
E G Z E K U C J A
G Z E K U C J A E
Z E K U C J A E G
E K U C J A E
Dałam dupy i wusralam gowniaka jak miliony innych przez miliony lat, gdzie jest #!$%@? mój Nobel za wyjątkowość i wszechwiedzę, co wy się znacie jak wam pochwy gowniaka nie rozciągnął! Nauka? A ile ona dzieci urodziła? XD
@GoodPain: oczywiście że tak, problem polega na tym, że braku mózgu nie da się wyleczyć
@Strahl: myślałem że piszesz o Cejrowskim
Ale dla ścisłości całą gadkę Cejrowskiego o zabijaniu uważam za #!$%@?. To dziecko i tak jest praktycznie martwe, więc nikomu nie dzieje się krzywda.
źródło: comment_CFf7s9pitVNjE1sH025jqwddcZAmocIl.jpg
Pobierz