Aktywne Wpisy
JudzinStouner +112
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Carguy +222
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
#pokazauto #samochody
Ja kupuje to co mi sie podoba, za krotkie zycie na rozsadne wybory, za rok dojdzie 964 ʕ•ᴥ•ʔ
@upodlator: czyli mocy wiecznie mało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@upodlator: auto zacne, propsuję. Tylko zawsze mam jeden problem z takimi autami - wiek, a tym samym korozja. To auto w przypadku zderzenia, jakiejkolwiek kolizji składa się zupełnie inaczej niż gdyby było nowe.
Przed zakupem robilem kompleksowy przeglad, nie było najmniejszych oznak korozji, podwozie, progi, nadkola jak nowe
Nadgnitego bym nie wzial
Nie żeby coś, ale przy autach w tym budżecie (300 tys.+) dołożenie takich detali żeby klient poczuł się lepiej to koszt pomijalny. Ale jeśli przebieg udokumentowany to nie ma się czego bać :)
Ty pewnie jesteś z tych zwolenników nowszych samochodów bez korozji jak na przykład Dacia albo skoda Fabia ;)
Stabilne 115kmh na autostradzie a w mieście pewnie dla pewności jeździsz 40kmh a poza miastem 70 ;)
Dacia to twój rodzinny skarb bo musiałeś na nią oszczędzać pół życia w kołchozie dlatego uważasz ją za najlepsze auto jakie kiedykolwiek poruszało się po drogach.
W Japonii rzad czy tam urzad celny certyfikuje przebiegi i stan aut na eksport, wiec sie nie martwie
Mialem brac czarnego z przebiegiem ok. 7000, ale nie robi takiego wrazenia na zywo jak srebrny, na czarnym nie widac tak dobrze grubego dupska i przetloczeń
Jak dla mnie jedynie Japonia jesli chodzi o import takich aut, USA nie wchodzily w gre w ogole, Europa tez raczej niechętnie, bo przebiegi znacznie
Za Pseudo prestiż Porsche daję 10/10.
@upodlator: Jak kolega wyżej: To zaraz korozja będzie i części drogie. A szafę jak przewieziesz? Gdzie fotelik dla dziecka? Hedonisto pluję na Ciebie, kup kombi po leasingu to będziesz wtedy zadowolony.