Aktywne Wpisy
mateuszmozol +9
#informatyka #facebook #socialmedia #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #programista15k
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
czerwonykomuch +82
I CO FAJNOPOLAKI?
W ciągu doby cała ukraińska wyprawa została rozbita. Tysiące rannych i zabitych. Spalony sprzęt NATO będzie prezentowany na placu czerwonym w Moskwie - stolicy nowego, wielobiegunowego świata. Zełeński (Grynberg) znów posłał Ukraińców na rzeź, samemu zostając miliarderem. Do ostatniego Ukraińca. Jak mówił Pan Prezydent Putin, twórca idei rozsądnego konserwatyzmu, Wielka Rosja jeszcze nawet nie zaczęła, zobaczycie dopiero jak wejdzie drugi rzut wyposażony w pozbawione analogów na świecie czołgi T-14
W ciągu doby cała ukraińska wyprawa została rozbita. Tysiące rannych i zabitych. Spalony sprzęt NATO będzie prezentowany na placu czerwonym w Moskwie - stolicy nowego, wielobiegunowego świata. Zełeński (Grynberg) znów posłał Ukraińców na rzeź, samemu zostając miliarderem. Do ostatniego Ukraińca. Jak mówił Pan Prezydent Putin, twórca idei rozsądnego konserwatyzmu, Wielka Rosja jeszcze nawet nie zaczęła, zobaczycie dopiero jak wejdzie drugi rzut wyposażony w pozbawione analogów na świecie czołgi T-14
Jestem w tragicznym stanie psychicznym, nie wiem gdzie szukać pomocy. Jesteśmy z żoną dwa lata po ślubie, byliśmy szczęśliwi. 3 tygodnie temu urodziła nam się córeczka, piękna zdrowa dziewczyna. Oboje mamy bardzo dobrze płatną pracę, własne mieszkanie, dobre relacje z rodziną, ciąża planowana, można powiedzieć #wygryw. Problem polega na tym, że nie kocham swojego dziecka. Wręcz darzę je niechęcią. Na początku była chwila ekscytacji, coś nowego ale teraz nie potrafię wykrzesać absolutnie żadnych pozytywnych emocji jak na nią patrzę a wręcz reaguję wewnętrzną agresją na jej płacz. Nie wiem po co nam to było. Robię wszystko co powinienem robić tylko z poczucia obowiązku, karmię, myję, wstaję w nocy żeby odciążyć żonę ale to wszystko to jakaś udręka. Żona widzi moją obojętność, niby rozumie, że tak bywa, że będzie lepiej, że to trudny okres ale jednak przez to nasze relacje też mocno się pogorszyły. Mam ogromne wyrzuty sumienia, nie mogę się pozbierać. Pojawiają się mocno depresyjne myśli łącznie z tym, że dziecku i żonie będzie lepiej bez tak tragicznego ojca. Nie wiem co z tym zrobić, jak zmienić podejście, gdzie zwrócić się o pomoc. #dzieci #przegryw #depresja
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
A jak zobaczysz, że ten bobas na prawdę jest twój, to może coś tam minimalnie drgnie i dasz radę to przetrwać.
@shitty_support: ojcostwo
Mala jest bardzo wymagająca? Trudniej pokochać jak dzieciak cały czas wyje, nie śpi w nocy itp.
W każdym razie jako ojciec dwojki mogę powiedzieć Ci, że dzieciaki wkurzają mnie strasznie na codzień. Serio, bywa ciężko. Ale to te drobne momenty, kiedy przychodzą się przytulić czy kiedy się uśmiechają do