Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SadoMaso: Nie mogę edytować, a widzę karygodny błąd - "lokalów" xD Wiem, wiem, powinno być lokali. Przyznaje się bez bicia, sam z siebie, nim jakiś mirek zacznie mnie wyzywać z powodu tego błędu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gandezz: Ale ja nie wiem jak się skończy xD Pewnie nijak. Ta dziewczyna o której mówiła, to nie mój lokal, nie moje miejsce pracy, w życiu jej na oczy nie widziałem, a szefowa jest u nas rzadko, więc pewnie się nie dowiem. Poza tym unikam rozmów z nią jak się da, bo cały czas tylko pierdzieli jak to jej źle, jaki to świat zły i o promocjach w rosmanie xD
  • Odpowiedz
@SadoMaso: ja ostatnio dałam urlopówkę szefowej i zapytała się jakie mam plany na urlop. Powiedziałam, że jadę w góry "ojej tylko nie jeździj na nartach i nie wspinaj się bo nogę złamiesz i co my zrobimy w pracy"
Do pytania o urlop nie mam nic, normalne pracbazowe pytanie. Ale zarządzania mną podczas urlopu nie zdzierżę xD
  • Odpowiedz
Rozumiecie? W polsce jak w lesie. Zawsze myślałem, że jak biorę urlop, to mogę nawet całe dwa tygodnie ćpać, walić konia i srać pod siebie, a pracodawce nie powinno, to nic obchodzić. Jak widać myliłem się. W polsce są chyba jakieś inne standardy albo przynajmniej u mnie w pracy xD

@SadoMaso: Amatorka. Nie licząc tego srania pod siebie to nie potrzebuje do tego wszystkiego urlopu. XD
  • Odpowiedz
ciekawe co jej napisze w wypowiedzeniu

@Igrekpl: Jak to co?
Pewnie rozwiązanie "za porozumieniem stron" i postraszy babeczkę, że jak nie podpisze to ta jej smrodu narobi. Stary numer Januszy i Grażyn biznesu w miastach, gdzie nie ma "wiecznego braku rąk do pracy" ;)

Ja kiedyś pracowałem w hospicjum i jak wziąłem jeden dzień wolny na oddanie krwi (dałem nawet ten kwitek z RCKiK) to następnego dnia szefowa zawołała mnie, że niby jakieś
  • Odpowiedz
@SadoMaso: a w Polsce nie jest czasami tak, że jak wypowiedzenie nie jest z winy pracownika to pracodawca w ciagu 3 miesiecy nie moze zatrudnić nikogo na to samo stanowisko? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nie mogę edytować, a widzę karygodny błąd - "lokalów" xD Wiem, wiem, powinno być lokali. Przyznaje się bez bicia, sam z siebie, nim jakiś mirek zacznie mnie wyzywać z powodu tego błędu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@SadoMaso: Karygodny błąd to pisanie "Polska" z małej litery ;)
  • Odpowiedz
@halucyna: ludzie po prostu lubią komentować życie innych, najlepiej młodszych. Między innymi dlatego w telewizji powstają te wszystkie paradokumenty.

Jak do mnie ktoś się p----------i z tekstem na temat pieniędzy to po prostu patrzę mu głęboko oczy i mówię "SŁUCHAM?". Szybko zamykają ryj i wracają do swoich spraw ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz