Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shaoo moje dziecko ma dopiero roczek więc na razie patostreamy nie mają na moje dziecko żadnego wpływu ale jeżeli rodzice zrobią wszystko to może niech zaczną interesować sie tym co oglądają ich pociechy. Jest mnóstwo programów ograniczeń rodzicielskich przez które można takie streamy z łatwością zablokować więc może tak radykalne kroki jakie podjęto to lekka przesada?
  • Odpowiedz
@KozussziJB: Widzę że bardzo Cię martwi że nie będziesz miał co oglądać ?? Życzę Tobie abyś był tak czujny jak jesteś teraz w czasie jak Twoje dziecko zacznie buszować w internecie. Pamiętam jak ja myślałem przy pierwszym dziecku. Też myślałem że jestem w stanie uchronić je w 100% przed złem tego świata. Nie odbieraj tego jako ataku czy docinek
  • Odpowiedz
@Shaoo rozumiem , dzieki za ostrzeżenie ale irytuje mnie wręcz to, że wiekszość wykopków prowadziło wojne z Rafonixem nie dlatego bo był patologiczny tylko dlatego, że zmienił swój wizerunek i pomysł na streamy by uchronić sie od bana , wtedy zaczęto wyciągać brudy. Ale skoro zmienił content to po co to? Z zawiści? Szkoda mi go bo jakby nie patrzyć troche pracy w to wszystko włożył a flagowanie streamerow za przeklinanie
  • Odpowiedz
@KozussziJB: Masz rację. To co jest na Youtubie i jest dla wszystkich dostępne to jakaś porażka, ale tutaj się nic nie zmieni chyba że wydarzy się jakaś tragedia i ktoś powie że inspirowały go produkcje które znalazł na Youtubie. Co do przemiany Rafona to ja w nią nie wierzę. Myślisz że gdyby nie miał sprawy w sądzie to by pokazał zmianę. Taka sama zmiana jak u Gurala takie moje zdanie
  • Odpowiedz
@KozussziJB: Nie porównuje ich zachowania, a tylko niby nagłą zmianę. Aby się ktoś zmienił trzeba czasu, a tu nagle Rafon w ciągu dwóch tygodni się zmienia i bezszczelbie mówi że on już jest innym człowiekiem. Najbardziej mnie wkurza w nim ta jego buta i to kozaczenie w necie. Dla mnie wszyscy są siebie warci. Doskonale wiedzą że mają wielki wpływ na dzieciaki i wykorzystują to na maksa. Łatwa kasa i
  • Odpowiedz
@Shaoo żeby zmienić content nie trzeba sie zmieniać, zmienił tylko zachowanie w internecie a chyba o to chodzi? Mozna to zrobić z dnia na dzień a jaką jest osobą prywatnie to juz nas to nie interere
  • Odpowiedz