Aktywne Wpisy

xiv7 +1
Jak słusznie zauważyliście Iran sponsorował międzynarodowe islamskie grupy terrorystyczne i jak słusznie zauważyliście bardzo dobrze że Izrael z innymi krajami go dojeżdża, oby tylko oszczędzano cywili (już nie wspominając o zagrożeniu naszej wschodniej granicy przez szachidy)
#iran #izrael #usa #wojny
#iran #izrael #usa #wojny

orkako +32
Dzisiaj nauczyłem się pływać. Co prawda tylko na plecach, ale przepłynąłem 16 razy cały basen. Jestem z siebie dumny.
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę

Panowie, mam problem z połączeniem pomiędzy monitorem a desktopem. Pierwszy raz się z tym spotykam.
Komputer to DELL Optiplex 7010, monitor to BenQ BL2711U.
Kiedy podłączam ten monitor do komputera, to na monitorze nie pojawia się obraz tylko komunikat 'brak sygnału'. Kiedy dołączę kolejny monitor do testu, również po display port, to nic się na nim nie pojawia.
Obraz pojawia się dopiero wtedy gdy odepnę BenQ i uruchomię komputer ponownie tylko z DELL... a co ciekawe: po uruchomieniu komputera kiedy pojawi się informacja o komputerze, a potem okno ładowania windowsa, to mogę już śmiało wpiąć monitor BenQ i nagle zacznie pokazywać.
Wygląda tak jakby ten BenQ z jakiegoś powodu nie mógł być głównym ekranem. Spotkaliście się z czymś takim?