Wpis z mikrobloga

24 stopnie ale nieee: kurtki, czapki i szaliki. Jedna młoda kobieta mnie mijała przed chwilą w wełnianej czapce i płaszczu spod którego wystawał golf... Mi jest ciepło w koszulce i spodenkach, no niech ktoś xD #gownowpis #pogoda #warszawa #wtfcontent
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Siedze na L4 i jak wczoraj wyszedłem na dwor to w grubej bluzie i dlugich spodniach, gdzie znajomi byli w krotkich spodenkach. I bylo mi zimno XD
  • Odpowiedz
@Bm_th: HURR DURR UBIERA SIE ZGODNIE Z MIESIONCEM ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Swoją drogą to te grube kurtki / futra / płaszcze ludzie powinni wyprać przed wsadzeniem do szafy
  • Odpowiedz
  • 0
@50HerbatGreya ja się nie śmieję, bo sama dopiero wyzdrowiałam - zawsze jak się zaczyna robić ciepło to mocne przeziębienie xD
Co nie zmienia faktu, że przy takiej temperaturze to chyba trochę przesada w golfie, płaszczu i czapce chodzić? W pełnym słońcu (!)
  • Odpowiedz
  • 0
@losmarineros wybór ludzi kto w czym chodzi, ale ubieranie się nieadekwatnie do pogody bezpieczne nie jest nie uważasz? Można się przegrzać przecież. Więc wiesz, to nie jest kwestia p-------------a się bo: oo nie podoba mi się jak są ubrani, tylko kurła tak samo bym się przywaliła jak ktoś chociażby niebezpiecznie prowadził pojazd, za dużo pił ect. Różnica jedynie teraz jest taka, że tym razem (co nie zdarza mi się często) podzieliłam
  • Odpowiedz
@dziekuje: ale kto tu się do kogo niby p----------a? xD OP po prostu zwrócił uwagę na to, że w letnią pogodę ludzie nadal ubierają się jakby była zima. To nie jest taka krytyka jak w przypadku odkrytych kostek zimą, kiedy ludzie wyzywali się od części rowerowych i troszczyli o cudze stawy.
Niedługo nie będzie można już niczego skomentować, bo hurr durr co się p------------z.
  • Odpowiedz
@Wypok2: Co się p------------z do mojego p-------------a się do p-------------a się. Generalnie to napisałem to dla beki, ale taka prawda.
Najczęstszym powodem takiego ubioru jest fakt, że ludzie pewnie rano wychodzili gdzie nie było aż tak ciepło, a wracając nie chciało im się tego nieść. Miałem parę razy podobnie.
Generalnie w sezonie letnim zawsze noszę długie spodnie w tygodniu. Nawet w upały, głównie dlatego, że wymaga tego ode mnie praca
  • Odpowiedz