Ale jestem #!$%@? Czekaj cierpliwie na usunięcie konta. Proś moderację o NATYCHMIASTOWE usunięcie. Oni oczywiście, zapoznaj się z balablablblalalbalbjebsię#!$%@?
I wiecie co? KONIEC Z TROLOWANIEM
Socjalizm to gówno niszczące wolność, a katole z Polski zrobili katolandię, ja nie mogę iśćzrobić zakupy w niedzielę ponieważ JEGO WIARA MI ZABRANIA XDDDDDDDDD Wracam do PiSu. Ich władza opiera się na ,,za peło było głorzej" i podwyższaniu podatków, zmniejszaniu wolności i zwiększaniu nierówności społecznej, a także wsperanie patologii. P.S katole to najbardziej rozczeniowa grupa w Polandii
O! Religie w szkołach... Achhhh tak... KU@WA, zero nauki o RELIGIACH, TYLKO... tylko pierdo##nie o Bogu, no kur... Chyba wiem już dlaczego polaki robaki cebulaki są takie upośledzone względem religii. Wiedzą tylko ze jest ,,chszyścijanizm" "islamisty" i "łateisty" Powiedz takiemu robakowi o deizmie, teizmie, ateizmie... Ale nie, żyjące gówno tego nie zrozumie. Mentalny PRL
Wiecie kto rządzi Polską? Homo Sovietus, tak można nazwać stare pokolenie które całkiem zdobinowało politykę... Ale się rozpisałem... I jeszcze jedno. Warto emigrować do norwegii, po takim technikum informatycznym?
No i jak zmuszę moderację do usunięcia mi konta? Za dużo tu, jak jakiś zjeb, trolowałem i chciałbym zacząć z czystym kontem. Pozdro i z fartem mordy. #bekazpisu #bekazlewactwa #bekazprawakow #bekazpodludzi
Czekaj cierpliwie na usunięcie konta. Proś moderację o NATYCHMIASTOWE usunięcie.
Oni oczywiście, zapoznaj się z balablablblalalbalbjebsię#!$%@?
I wiecie co?
KONIEC Z TROLOWANIEM
Socjalizm to gówno niszczące wolność, a katole z Polski zrobili katolandię, ja nie mogę iśćzrobić zakupy w niedzielę ponieważ JEGO WIARA MI ZABRANIA XDDDDDDDDD
Wracam do PiSu. Ich władza opiera się na ,,za peło było głorzej" i podwyższaniu podatków, zmniejszaniu wolności i zwiększaniu nierówności społecznej, a także wsperanie patologii.
P.S katole to najbardziej rozczeniowa grupa w Polandii
O! Religie w szkołach... Achhhh tak...
KU@WA, zero nauki o RELIGIACH, TYLKO... tylko pierdo##nie o Bogu, no kur... Chyba wiem już dlaczego polaki robaki cebulaki są takie upośledzone względem religii. Wiedzą tylko ze jest ,,chszyścijanizm" "islamisty" i "łateisty"
Powiedz takiemu robakowi o deizmie, teizmie, ateizmie... Ale nie, żyjące gówno tego nie zrozumie. Mentalny PRL
Wiecie kto rządzi Polską? Homo Sovietus, tak można nazwać stare pokolenie które całkiem zdobinowało politykę...
Ale się rozpisałem... I jeszcze jedno. Warto emigrować do norwegii, po takim technikum informatycznym?
#polska #gorzkiezale #emigracja #ludzie #4konserwy #neuropa #polityka #emigracja #szkola #religia #ateizm #chrzescijanstwo ##!$%@? #takaprawda
No i jak zmuszę moderację do usunięcia mi konta? Za dużo tu, jak jakiś zjeb, trolowałem i chciałbym zacząć z czystym kontem. Pozdro i z fartem mordy.
#bekazpisu #bekazlewactwa #bekazprawakow #bekazpodludzi
ma to sens?