Wpis z mikrobloga

@b4mbo: tak jak napisalem, nastepna jest u niej, bo mnie zaprosila, a jaki ma pomysl to raczej nie trzeba pisac. Dzisiaj XD.
@camelinthejungle: takie dziwne przeczucie, mialem taka sytuacje 3 lata temu, dopoki bylo mnie stac na wszystko to bylo az zbyt pieknie, ale jak to w zyciu pojawiaja sie problemy, odbiorca rzepaku niewyplacalny i trzeba bylo przycisnac pasa i zyc troche skromniej, wole byc ostrozny, a ze
  • Odpowiedz
Jak wam wyjdzie to gratulacje.

Ale z tym pokazywaniem kasy w sensie gospodarstwa to nie wiem czy dobry pomysł na początek.

Trzeba było z miesiąc-dwa grać zwykłego mirka co to ma 5 hektarów i jakoś leci od pierwszego do pierwszego. Ale to trzeba telefon ukryć iphona, dobre auto zostawc w domu.

Ja
  • Odpowiedz
@leopold12: Serio typie, w takiej chwili MUSIAŁEŚ ODEBRAĆ bardzo ważny telefon? Skoro one są takie ważne to czemu chcesz go na następnej randce wyłączyć? Na miejscu tej laski bym się poważnie zastanowił.
- Och och och, mocniej, dochodzę!
(drrryń)
- Sory, muszę odebrać.
  • Odpowiedz
@leopold12: srodki ochrony roslin kosztują fortunę, nawozy i reszta też, eksperymentujesz na jakimś małym areale czy to faktycznie działa ? W sensie takim że producenci wszytko ci powiedzą że plon większy, że to że tamto a rolnik płaci. Próbowałeś uprawiać bez tej całej nowoczesnej chemii ? Kiedyś oglądałem program że gleba przy takim nowoczesnym rolnictwie jest martwa a po jakimś czasie gdy wraca do naturalnego staniu plony są większe.
  • Odpowiedz
@leopold12: Przypominasz jedną bliską mi osobę. Non stop harówka, ciągłe siedzenia na bazie, wyciskanie z siebie i pracowników 120%, urlop co najwyżej w zimę. Ciągły nacisk na dziecko, że przejmie majątek i będzie takim samym pracoholikiem jak on

• Odpowiedz
A piwniczaki dalej będą sadzić, że trzeba być chadem informatykiem za 15k żeby różowa popuściła soki xD

@Pawel_II_Smieszek: ale zdajesz sobie sprawę, że leopold zarabia więcej niż kilku programistów razem wziętych, prawda?
  • Odpowiedz
@mercedes_amg: to i tak jezdze slabym samochodem.
@lewaq3000: tylko czesciowo trafiles, nie cisne pracownikow, nikogo nie zmuszam do nadgodzin, jak nie ma nic do roboty zadko sie zdarza ale jednak, to pracownocy sobie soedza i nic nie robia a i tak maja placone.
Nie cisne na dziecko, nawet go nie chce w tym momencie, nie mialbym czasu nawet, brak dziecka to zadna strata, mam spora rodzine to przepisze
  • Odpowiedz